Diana ja Charlesi draama mesinädalatel

Vahetult enne abiellumist prints Charlesiga, oli Diana Spenceril selge, et tema tulevase abikaasa elus on veel üks väga oluline naine - Camilla Parker Bowles. Probleemid suhtes algasid kohe pärast abiellumist. Printsess Diana kirjeldas, kuidas nende mesinädalate ajal tuli prints Charles hommikul sööma ja tal olid särgil Camilla kingitud mansetinööbid. See seik tekitas niigi armuvalus piinlevale Dianale veelgi suuremaid kahtlusi, et tema värske abikaasa pole sugugi vaid temale pühendunud. Kuid mis reetis, et tegemist oli just Camilla poolt kingitud mansetinööpidega?

Camillat laastav abielu

Enne Meghan Markle`i lahkumist kuningaperest, oli kahtlemata kõige skandaalsem naine just tulevase kuninga Charlesi abikaasa Camilla. Kunagi oli ta brittide seas kõige vihatum naine, kellest ajalehtede peatoimetajad tellisid fotograafidelt avaldamiseks vaid inetuid pilte ja naist nimetati rotveileriks. Camilla enda abielu Andrew Parker Bowlsiga oli aga sügavalt õnnetu - tema abikaasa oli truudusetuse etalon, kes magas kõigi Camilla sõbrannadega. Samuti leidis ta partnereid kõikjalt mujalt, kus seelikukandjaid näha võis. Ehk aitab see lugu ka mõista, kuidas Camilla ja Charles teineteist taas leidsid?

Artikli "Seks võõrastega, alandused ja paljad naised vannitoas ehk selline oli Camilla abielu" leiad SIIT.

Kiuslik prints

Prints Charlesi noorem õde, printsess Anne abiellus 1973.aastal kapten Mark Phillipsiga, kellega tal on ka kaks last. Ilmneb, et Charles ei saanud oma õemehega kuigi hästi läbi ja leiutas talle tobeda hüüdnime. Peagi hakkasid ka Charlesi vennad selle hüüdnimega Mark Phillipsit kutsuma. Millise nime siis sinivereline oma õemehele pani?

Ükskõik, kuidas Charles ka teisi kutsunud, siis ise avaldas ta salajases vestluses Camillaga soovi olla tampoon ja pälvis ajaks hüüdnime Tampax. Müstilisel kombel lindistati see vestlus ja avaldati Austraalia kõmuajakirjas.

Prints Charles rentis ennast ja Camillat rikastele

Prints Charles on olnud tõline mässaja ja osav ärimees. Nimelt said palee ametnikud ning kuninganna Elizabeth II ja prints Philip ühel ilusal päeval teada, et nende poeg müüb rikastele enda seltskonda. Vähem õudust ei tekitanud tõik, et liikvele oli läinud fraas "rent a royal" ehk üüri endale kuninglik. Mis sai edasi, kui palju prints Charles sellise teguviisiga oma fondi raha teenis ja kuidas kogu loole punkt pandi?

Artikli "Kes oleks seda uskunud? Loe, kuidas prints Charles ennast ja Camillat rikkuritele välja rentis!" leiad SIIT.