Marilyn Kerro kirjutas Facebooki pika selgituse, miks ta on otsustanud puhkama minna. Peamine põhjus oli intensiivne ja igapäevane töö, mis aastaid hiljem talle mõjuma hakkasid.

"Keha ja vaim hakkasid vaikselt omastama seda mida päevast päeva kuulsin ja nägin läbi inimeste kes minu juurde tee leidsid. Need olid kartused, hirmud ja pidev muretsemine. Tundsin, et vajan aega iseendale, ma ei saa aidata teisi kui olen ise kui tühjaks pigistatud sidrun," kirjutas Kerro.

Selle järel ütles ta, et inimesed palusid tema abi ka väljaspool kokku lepitud aega, andes naisele veel vähem võimalust vaimseks puhkuseks.

"Kui olen toidupoes ja tullakse küsima tuleviku kohta võrdub see minujaoks samaga kui küsida günekoloogi käest läbivaatust vorstileti ääres. Ma ei käi ringi ega skanneeri inimesi igapäevaselt. Pean selleks end viima vastavale vaimsele tasandile. Enne kui kedagi vastu üldse võtan, küsin endalt, milleks on mulle see vajalik? Kas õpin sellest midagi? Asi ei ole kunagi ühepoole. Paljud on kirjutanud, et kui selline anne antud peaks olema kõik tasuta ning alati aitama. Sel juhul, kui näen Selveri piimaletis Tanel Padarit, peaksin küsima ka lauluviisikese. See on ju anne, talent, miks ei võiks siis jagada seda minuga?" kirjutas Kerro.

"Elu on väga lihtne, me ise suudame elada selle keeruliseks. Tähtis on teha tööd iseendaga ning mitte joosta ega maksta meeletuid summasid inimestele kes näevad, kuulevad rohkem. Abi saate siis kui olete valmis end muutma ning teete vajalikud muudatused," lisas ta.