Üle miljoni inimese terves maailmas on koroonaviirusest mõjutatud. Ainuüksi Suurbritannias on haigusesse surnud 3600 inimest, kirjutas Metro. "Just Give Me A Reason" lauljatar, kelle pärisnimi on Alecia Moore, on praegu isolatsioonis oma abikaasa Carey Harti ning oma kahe lapse Willow ja Jamesoniga.

Nüüd on naine tunnistanud, et ka temal diagnoositi COVID-19, kui ta hakkas sümptomeid näitama.

Pikas pöördumises Instagramis palus 40-aastane naine haigust tõsiselt võtma ja kodus püsima.

"Kolm nädalat tagasi hakkasime mina ja Jameson koroonaviiruse sümptomeid näitama," kirjutas naine. "Õnneks oli meie perearstil testidele juurdepääs, ma sain end testida ja see oli positiivne. Minu pere oli selleks ajaks juba varjus ning me oleme seda ka järgnevad kaks nädalat arstide juhendamisel teinud."

"Mõned päevad tagasi tegime me uued testid ja oleme nüüd õnneks terved. See on täielik tragöödia ja ebaõnnestumine, et meie valitsus ei ole teinud testimist laiemalt kättesaadavaks. See haigus on tõsine ja ohtlik."

Pink avaldas ka, et annetab miljon dollarit aitamaks USAs koroonaviiruse vastu võidelda.

"Inimesed peavad mõistma, et haigus mõjutab nii vanu kui noori, edukaid ja mitte edukaid, rikkaid ja vaeseid, ja me peame tegema testimise priiks ning laiemalt kättesaadavaks, et kaitsta oma lapsi, perekondi, oma sõpru ja oma kogukondi," lisas Pink.

Pink lõpetas oma pöördumise tänades meditsiinipersonali ja kõiki, kes töötavad selle nimel, et oma lähedasi kaitsta.

"Teie olete meie kangelased. Need järgmised kaks nädalat on tähtsad: palun jääge koju."