TV3 suurshow „Maskis laulja“ neljandas saates langetas maski Jonnipunni kostüümi peitunud armastatud lauljanna Getter Jaani, kes tunnistas, et saates osalemist oli kõige keerulisem saladuses hoida ema eest.

„Saates osalemist pidi varjama kõikide eest, kuid kõige raskem oli seda varjata ema eest,“ tunnistas andekas lauljanna, täpsustades, et ema uurimisele, kust ta kätele sinikad sai, tuli nuputada hädavale – jõusaalist!

Detektiivid olid tulemuse üle väga elevil. Saate jooksul kõlasid nende pakutuna nimed Piret Krumm, Kerli Kõiv, Maarja-Liis Ilus, Gerli Padar, Merle Palmiste, Hilje Murel, kuid ka Dave Benton, mille käis muigega ja oma detektiiviteooriale põhinedes välja Mart Juur. Ka Ženja Fokin heitis nalja, võttes erinevad variandid kokku ühe nimega: Luisa Vilgats. See-eest Brigitte Susanne Hunt oli algusest lõpuni kindel, et Jonnipunni kostüümis on peidus Getter Jaani.

Jonnipunn astus esmalt duelli Jääraga, lauluks “Proud Mary” ning seejärel Putukaga, esituseks „Need read“.

Saates nähtud vihjeklipis olid viited Getter Jaani lauljakarjäärile ning väga erinevatele projektidele, kus ta on osalenud. Näiteks saadet „Eesti otsib superstaari“ puudutas mitu vihjet – neljas koht ning saatejuht Tanel Padar, kes parodeeris Getterit näiteks näosaates.

Seni on maskid langetanud Vanapaganast Jaanus Nõgisto, Rotist Laine Randjärv, Sõdalasest Toomas Luhats ja Jonnipunnist Getter Jaani. Juba tuleval pühapäeval esinevad saates kõik allesjäänud tegelased - Silmamuna, Lõvi, Lill, Pilv, Putukas ja Jäär. Saate lõpus saab üks neist meile taas tuttavaks.

Kõik tänased etteasted on siin, allpool näed, keda pakkusid lugejad maskide all olevat ka!

Jonnipunn – „Proud Mary“

Jäär – „Für Oksana“

Lõvi – „Nothing Else Matters“

Putukas – „Achy, Breaky Heart“

Jonnipunn „Need read“

Putukas – „I Promised Myself“

Kliki kastile "Kirjuta kommentaar" ja arutle koos teiste Kroonika lugejatega! Ole viisakas ja varu veidi kannatust - toimetaja vaatab enne avaldamist kõik kommentaarid ka üle! Kes langetab maski täna ja kes selle all on?