Hiljuti antud intervjuus selgitas Efron, et ei plaani end kunagi uuesti nii lihasesse treenida, vahendab Fox News.

""Rannavalve" tegemine oli tegelikult väga oluline, sest see aitas mul mõista, et kui ma filmiga lõpetan, siis ma ei taha nii heas vormis enam olla. Päriselt. See oli raske," avalikustas Efron. "Sa töötad nii, et ühtegi eksimisvõimalust ei ole. Sa muretsed selliste asjade pärast nagu vesi naha all, mille tõttu võib kuuest kõhulihasest saada neli. See on lihtsalt loll."

Samas on näitleja õnnelik, et staaride välimused aitasid filmile rohkem vaatajaid koguda ja tunnistas, et teeks seda vaid äärmisel nõudmisel isegi uuesti. "Ma olen õnnelik, et see toimis. Ma teeks seda isegi uuesti, kui miski seda väärt oleks, kuid seda peab olenevalt olukorrast otsustama."

See ei olnud ka esimene kord, kui Efron oma lihastes keha kritiseerinud on. Eelmise aasta mais rääkis näitleja Ellen DeGeneresi telesaates, et kuigi temast valmistatud vahakuju võib suurepärane välja näha, siis ei ole see keha, mida ta inimestele eeskujuks tooks. "See on liiga suur. Sõbrad, see pole reaalne. Ma treenisin end selle filmi jaoks väga suureks ja punni. Kuid ma ei taha, et inimesed seda parimaks eeskujuks peaks."