Merylin Nau rääkis Star FM hommikuprogrammis saatest "Rannamaja: raju reede", kus tema Ada ja Seidi hakkavad igas saates vallalistele kaaslast otsima. Merylin sõnas, et kaaslase leidmine saate jooksul on võimalik, kui väga tahta.

"Seal lihtsalt ei sattunud. Ei tekkinud seda keemiat lihtsalt," kommenteeris Merylin enda kogemust kaaslase leidmisel "Rannamaja" saates. Ta lisas ka, et üheks võimalikuks probleemiks võis olla ka see, et kõik saates osalejad elasid ühe katuse all ja käisid teineteisele närvidele.

Ada ja Seidi rääkisid Õhtulehele, kuidas saate järel hakkasid neile keskealised mehed kirjutama. Merylin aga kinnitab, et temaga pole nii läinud, talle pole õnneks nõmedusi kirjutatud.

"Mul ei tule meestelt neid kirju, kes kutsuvad deidile. See on väga harv juhus, kui mõni mees nii kirjutab," ütles Merylin.

Ada pidas natuke aega tagasi oma sünnipäeva, aga Merylin sinna kutset ei saanud. Naine kinnitab, et ega nad saateväliselt väga palju ei suhtle, aga ega nende vahel ka midagi negatiivset pole.

"Me oleme lahku kasvanud. Meil on lihtsalt erinevad huvid," selgitas ta.

Mitmes reklaamklipis ja videos on näha, et saates osaleb ka "Prooviabielus" tuntuks saanud Kalvi-Kalle. Merylin aga kinnitab, et talle kaaslast ei otsida ja tema osalemine saates oli pigem juhus, millest tema midagi ei teadnud.

"Ma ei tea temast. Ma ei oska öelda, mis seis tal on sellega," ütles Merylin Kalvi suhtestaatuse kohta.

Merylin kinnitas, et "Raju reede" filmimine oli talle kui noorele inimesele lahe ja lõbus, kuid see ei ole tema igapäevane elu.

"Igapäevaselt tegelen ma enesearenguga. Õpin iga päev uusi oskuseid. Praegu ma õpin iseseisvalt videograafiat, et sotsiaalmeediasse paremat sisu luua. Lisaks sellele on mul mõned plaanid, mille poole ma praegu liigun, ja ma kavatsen need igal juhul ellu viia. Praegu ma pigistan karantiinis istumist tühjaks nagu sidrunit," kirjeldas ta.

"Rannamaja" saade avas Merylini jaoks erinevaid uksi ja tõi talle ka Instagrami jälgijaid juurde. Tal on seal praegu üle 36 000 jälgija.

Enne saadet oli tal alla 30 tuhande. Jälgijaid tuli hüppeliselt juurde pärast missivõistlustel osalemist 2016. aastal Las Vegases.

Merylin pole kindel, kas ta tulevikus enam tahab mõnes tõsielusaates osaleda, küll aga on ta avatud uutele ja põnevatele võimalustele.