Paljud palavalt armastatud telesarjade meeskonnad on üle pikkade aastate taas kokku tulnud ja sama otsustasid teha ka "Meeleheitel koduperenaistest" tuntud näitlejannad, vahendab Vulture.

Näitlejannad on otsustanud taas ühineda, et koos koroonaviiruse vastu võitlevasse heategevuslikku fondi raha koguda. Staarid saavad kokku otseülekandes "Stars in the House" pühapäeval, 12. aprillilt, kuid on kaks näitlejannat, kes seltskonnaga liituda ei kavatse. Praeguste andmete kohaselt on tulemas Marcia Cross, Vanessa Williams, Brenda Strong, Dana Delaney, and Eva Longoria, kuid Felicity Huffman ja Teri Hatcher oma nägu fännidele näidata ei kavatse.

Huffmani puhul on asi mõneti loogiline. Peale kolledžiskandaali sattumist on Huffman avalikkuse eest võimalikult palju eemale hoidnud. Staar tunnistati altkäemaksu andmises süüdi, mistõttu pidi mõnda aega vanglas karistust kandma.

Hatcher on mahlaste kuulujuttude keskmes olnud alates ajast, mil "Meeleheitel koduperenaiste" viimane episood eetris oli. Kuigi leidub mitmeid jutte, mida Hatcheriga otseselt seostatud ei ole, siis on ka hulganisti süüdistusi, millele isegi nimi juurde pandi. Näitlejannat süüdistatud ülbuses, õeluses ning isegi kiuslikus iseloomus.