The Hollywood Gossip meenutab, et Tori sündis rikkasse perekonda. Just Spellingute dünastiasse kuulumine oligi ka põhjus, miks ta noortesarjas paljulubava rolli sai.

Praeguseks pole endisest hiilgusest palju järel. Perekonna varast on vähe alles ning neilt nõutakse sisse maksmata arveid, kukil on ka maksuamet.

Hiljuti olid Tori ja ta abikaasa Dean McFermott sunnitud vahetama on senise häärberi veidi tagasihoidlikuma maja vastu. Elatakse Los Angeleses ja peres kasvab viis last.

Ent tavainimese mõistes on nad siiski rikkad. Miljonid ameeriklased kaotavad praegu töö ja on hoopis keerulisemas olukorras. Nagu ka Instagrami piltidelt näha, on Toril suunamudimistööd ehk Instagrami reklaamikokkuleppeid.

Ometi tuli tal ka mõte, et võiks koroonakriisi aegu fännide pealt teenida. Paljud kuulsused teevad praegu näiteks veebikontserte ja muid tasuta üritusi. Äärmisel juhul on minimaalne tasu.

Tori aga lähenes olukorrale teisiti. Ta tekitas veebiürituse, mis pidi toimuma eile. Nädala sees reklaamis ta välja, et tegu on põneva veebivestlusega, kus saab osaleda vaid paarkümmend fänni. Kui lingil klikkida, tuli teade, et pilet üritusele maksab 95 dollarit.

Fännid pahandasid - 95 dollarit, et teha suvaline veebivestlus? Üks inimene kommenteeris Tori postituse all: "Muidugi, pandeemia ajal on meil kõigil 95 dollarit kohe varnast võtta." Teine märkis: "Inimesed teevad tasuta kontserte ja sina küsid mittemillegi eest raha? Äkki teed hoopis loterii ja siis võitjatele saadad auhinnaks endast pilte, sama hea mõte."

Tori sai tagasiside peale aru, et mõte oli halb. Ta kustutas postituse ja ürituse, ent vabandama ta avalikult ei kippunud.