Reisist täpsemalt rääkis Adamson märtsikuus ka Kroonikale. "Koos haidega käisin ujumas oma sünnipäeval tänavu jaanuaris. Mõni terve mõistusega inimene seda ette ei kujuta, et niimoodi haidega koos ujuda, aga nurse shark’idel ei käi suud lahti nagu ka valgehaidel. Kahe kuni kahe ja poole meetri pikkused nurse shark’id põhimõtteliselt imevad toidu suhu ja kui käsi neile suhu ei topi, on kõik hästi," kirjeldas Adamson.

"Panin lestad jalga, snorgeldamismaski pähe ja hüppasin vette nõnda, et minu nägu jäi hai näoga vastamisi. Ta vaatas mind korra ja ujus minema. Kui snorgeldasin, siis ühtäkki tundsin, kuidas hai ujus minust mööda, nii et puudutas täies ulatuses mu keha. Mul on senini nende haide näod silme ees. Kui oled selliste elukatega ookeanilainetes, siis mõistad, kui pisike sa tegelikult oled," jutustas lauljatar.

"Teine seik, mis Maldiividelt eredalt meelde jääb, on sealsed ülikallid hinnad. Ainuüksi buffet ühele maksis 110 eurot. Mina ja mu kaaslane ei võtnud alkoholi, tellisime alkoholivaba kokteili ja kokku oli õhtusöögi arve 400 eurot. Maldiivide kuurortides einestamine on väga kulukas, minu jaoks šokeerivalt kallis."