Näitleja võtab ette väga julgu sammu, pakkudes publikule etenduse Zoomi keskkonnast. Tegu on Skype'ile sarnase lahendusega, kus inimesed saavad virtuaalselt suhelda.

"Mina näen ja kuulen publikut samamoodi nagu nemad mind. See kõik on nagu hästi suur kõne Zoomi keskkonnas," rääkis Kalmet "Ringvaates".

Kalmeti valitud lahendus on teistsugune kui näiteks esineda Facebook Live'is. Seda suuresti just seetõttu, et toimub suhtlus fännidega.

"Ei ole päris see, et keegi esineb täiesti üksi ja isegi, kui on otse-eeter, siis usud, et inimesed kodus meeletult naeravad. Mina näen neid, nemad näevad mind," ütles ta.

"Kõik inimesed on esireas ja sellist muret ei ole, et tuled kohale ja hästi suur Ipad on ette istunud. Tegelikult praegu mõtlen, et oleks pidanud piletihinda tõstma, väga odavalt tuleb see asi kätte," sõnas näitleja.

Pilet maksab kümme eurot ja kogu etenduse tulu annetatakse Toidupangale. Ühe pileti eest saab terve pere etendust vaadata.

"Ma ei hakka kõiki ekraane läbi vaatama: "Oi, seal diivani taga on veel kaks inimest!" See on okei, kui mitu inimest korraga vaatavad," rääkis Kalmet.

Henrik Kalmet tegi etendusele juba ühe läbimängu, mida jälgis paarkümmend inimest. Seal tekkis olukord, kus vaatajate rääkimine oli esinejale väga hästi kuulda.

"Läbimängu ajal järsku kuulsin, kuidas kaks inimest diiivani peal räägivad: "Kas ma panen siis sauna pärast küdema?" Õnneks on seda nivood võimalik muuta tänu helimeestele," naeris Kalmet.

Esimene etendus toimub juba 18.aprillil ja seda kell 17.00, kuhu on pool piletitest juba müüdud. "Kui see saab täis, siis järgmine täistund on uus etendus. Väga suure huvi korral võin seda 24 tundi järjest mängida. Sa ei kujuta ette, kui palju ma puhanud olen. Ma võin seda kasvõi kuu aega järjest teha. Lõpuks ütlevad inimesed, et äkki paneks kinni selle asja."

Henrik Kalmet võtab praegust kriisiperioodi rahulikult. "Praegu ma olen väga elevil, sest saan inimesega suhelda, turvalises distantsis muidugi. Ma arvan, et esimest korda nelja nädala jooksul mõtlesin selle peale, mis ma selga panen. Sellise küsimusega pole ammu kokku puutunud. Põhiliselt on olnud pidulikud, tavalised ja hommikused dressipüksid," ütles ta.