51-aastane Hugh Jackman tähistas nädalavahetusel 24. abieluaastat kallima Deborra-Lee Furnessiga (64), jagades aastaid tagasi tehtud foto juures ka armsat sõnumit.

Jackman kirjutas: "Need 24 aastat on olnud minu elu parimad! Ja nii palju, kui ma näen, muutuvad need järjest paremaks. Ma armastan sind Debs iga rakuga oma kehas. Head pulma-aastapäeva. #24".

Ja kui postitusele vastati meeldivate sõnumitega, siis ei suutnud Ryan Reynolds end tagasi hoida ja läks torkima.

43-aastane näitleja kirjutas: "Pea vastu, Deb."

Reynolds ja Jackman on aastate jooksul teineteise üle nalja heitnud. Nende "rivaliteet" algas 2016. aastal, kui Reynolds tegi kaasa filmis "Deadpool", kus olid mitmed naljad Jackmani tegelaskuju Wolverine kohta ja ühise filmi kohta, mida nad tegid.

2018. aastal tegi Reynolds Jackmanist humoorika poliitilise video.

Hugh Jackman vastas sellele, lastes koeral Reynoldsi pildi peal end kergendada.

Hiljem veenis Jackman Reynoldsit jõulupeol kandma pühadekampsunit, samal ajal, kui kõik teised olid tavaliselt riided. Eelmisel aastal tegi Reynolds Jackmanile sama nalja tagasi.

Eelmise aasta alguses püüdsid mehed oma suhteid parandada, lubades teineteisele teha reklaami nende toote jaoks. Reynolds tegi imearmsa reklaami Jackmani kohvibrändile. Kui Reynolds võttis asja tõsiselt, siis Jackman arvas, et kogu vaherahu on jama ning ei pakkunud tema džinnile just parimat reklaami.