Suure spordi- ja pesapallihuvilisena tuntud John Krasinski üllatas spordiala fänne Beth Israel Deaconess haiglas Bostonis.

Krasinskil oli arstidega otselülitus haiglasse ning ütles, et tal on imeline au nendega suhelda. Kõik need arstid on ka suured Boston Red Sox fännid ning kuna pesapallihooaeg, nagu ka kõik muu, on koroonaviiruse tõttu ära jäänud, otsustas Krasinski spordiala arstidele kätte tuua.

Näitleja võttis ühendust Red Soxi suurima staari David Ortiziga, kes samuti tänas arste nende raske töö ja vaeva eest. Ortiz ja Red Sox kinkisid üheskoos arstidele neli piletit klubi mängudele elu lõpuni.

Aga see ei olnud veel kõik. Krasinski broneeris arstidele paadikujuliseks muudetud bussi, millega sõideti Red Soxi koduväljakule Fenway Park, kus nad said palli loopida ja lõõgastuda.

Väljakul külastas neid ekraanil taaskord Ortiz ning Red Soxi pesapallimeeskond, aga ka linnapea Marty Walsh ja Massachusettsi kuberner Charlie Baker, kes arstidele aplodeerisid.

Krasinski palus Fenway Parki külastanud arstidel üks pall kaasa haarata, sellele oma autogrammid kirjutada ja see talle saata.

Telekoomunikatsioonifirma At&T soovis ka midagi head teha ning lubas järgmised kolm kuud arstide telefoniarved kinni maksta.