Kaartidelt ennustaja Kirsti Timmer rääkis Raadio 2 saates, et koroonaviiruse tõttu pidi ta ära jätma oma ettebroneeritud vestlusõhtud Jesper Parvega.

Aga sissetulekud ei ole sellega lõppenud. Timmer käib jätkuvalt raadios tööl edasi ja teeb TV 3-le taroskoopi.

"Minu tegemisi ta ei ole muutnud. Mul on selle koha pealt mugavam kodus 6:30 ärgata. Lapsed on juba vanemad ja ei pea neid õpetama. Mulle see olukord sobib. Mulle oli seda aega võib-olla vaja," rääkis ta.

Rahva nõudlus tema kaardipanemiste teenuste vastu on kasvanud. Kui Timmer alguses arvas, et inimesed hakkavad eriolukorra ajal töö pärast rohkem muretsema, siis on hoopis romantilised suhted need, millele on mõtlema hakatud.

"Kõik kirjad, mida ma saan, kõik kirjutavad ikka suhetes," ütles Timmer.

Aastavahetusel paluti Timmeril kaartide pealt vaadata, kuidas läheb tänavu Eesti sportlastel. Timmer imestas juba siis, et ta ei saa aru, mis värk on, nendel olümpiamängudel üldse tulemust ei tule. Sama oli ka Ott Tänakuga, kellel pidi tulema "täitsa pekkis aasta", ning Eestit esindava lauljaga Eurovisionil.

Tagantjärele tarkusena ütles ta ka, et ta nägi seda kõike ette, aga ei osanud öelda, mis see on.

Timmer rääkis ka, et talle antud selgeltnägija anne on niivõrd eriline, et suudab ka tavaliste kaartide pealt tulevikku näha. Tema loeb kaarte talle kunagi antud tarokaartidega, mis on ka ainsad tarokaartid, mida ta lugeda mõistab.

Tulevikku vaadates selgub, et Eestis on varsti vaja lisa sünnitusmaju ning kohta, kus lahutuspabereid vastu võtta. Väga paljud inimesed ütlevad, et praegune aeg ongi nende jaoks tore, aga teised ütlevad, et tahavad lausa teise poole ära kägistada.

"Ma arvan, et pooltele see sobib. Aga seda nii kaua, kui ei ole tulnud rahamuret peale inimestele. Kui töötukassa enam rahasid ei maksa, siis see on põhiline asi, mis inimestele muret teeb," rääkis Timmer.
"Ma arvan, et suhte võib õhku lasta siis, kui sa tunned, et sa oled enda poolt piisavalt teinud, või kui teine ei ole sellest huvitatud," ütles ta.

Esimene märk sellest, kas suhe toimib ja võib kestma jääda, on siis, kui küsida, kas sa üldse peaksid selle inimesega koos olema. "Kui on suur armastus ja kõik on hästi, siis sa seda küsimust ikka ei esita," selgitas ta.

"Suhe ei ole nagu kasvuhoone, millega tööd teha. Kaks inimest, kas toimivad või mitte," ütles Timmer ja lisas, et lahku tuleb minna enne, kui teine inimene sulle vastikuks muutub.

Kevade saabumist Timmer ennustada ei oska, sest ka teda ennast üllatas, miks täna lund sadas.