Buble üllatas oma jälgijaid Instagrami laetud videoga, milles ta koos abikaasa Luisana Lopilatoga laulis ja lasteraamatuid luges, vahendab E!News.

Ometi tõmbas fännide tähelepanu omale hoopis viis, kuidas mees oma abikaasaga suhtles. Mitmed tõid välja, et kui naine tema jutust üle hakkas rääkima, toksas mees teda küünarnukiga ning sundis kõige ees vabandama. Videos Buble ka kallistas abikaasat, kuid juba ärevile aetud fännide hinnangul oli see liialt agressiivne embus.

Kohe leiti üles ka vanemaid videoid, kus laulja sarnaselt järsult ja jõuliselt oma kallimaga suhtles. Sotsiaalmeedias hakkas levima video 23. märtsist, mil muusik segastel põhjustel eriti teravalt abikaasa poole pöördus. "Ma ei suuda ära oodata, et seda lahutust näha. Ausalt, kui te arvate, et see praegu on näitlemine, siis ei ole," lubas Buble fännidele ning pöördus abikaasa poole. "Sa oled minu jaoks surnud." Tänaseks on mõlemad videod kustutatud.

Just nende märkamiste tõttu on palju väljendanud oma arvamust, et näitlejanna peaks abikaasast mõneks ajaks eemale hoidma ja suhte olemuse tõsiselt läbi mõtlema.

Nüüd on näitlejanna otsustanud oma abikaasa kaitseks välja astuda ning nimetab mures fänne halbade eesmärkidega inimesteks. "See on uskumatu, millised mõned inimesed on! Ajal, mil me oleme keset pandeemiat, elame karantiinis hirmu, ärevuse, üksilduse ja ebakindlusega! Mina ja mu abikaasa tuleme välja ja proovime oma ülekannetega tuua veidigi rõõmu ja meelelahutust, kuid peame tegelema halbade eesmärkidega inimestega, kes jagavad asju ilma, et minu perest midagi teaksid. Mul ei ole mingit kahtlust selles, milline inimene mu abikaasa on ning valiksin ta tuhat korda uuesti," pahandas näitlejanna.