Karl-Erik Taukar rääkis Raadio 2 saates "Hommik", et tema praegu puhkab ning praeguse lumesaju ajal ei ole kelgutamine kuigi paha mõte.

"Vaatasin umbes 15 minutit tagasi (aknast välja) ning see oli … ütleme nii, et üllatus," ütles Taukar.

Aga muusika vajab ka tegemist ning laulja ütles, et on praegusel karantiiniperioodil saanud valmis ühe demo.

"Parem kui null," võttis ta oma saavutuse humoorikalt kokku.

Taukar kommenteeris ka artistide nagu nublu, Jarek Kasar ja Merlyn Uusküla koroonateemalisi laule. "Mul on Jarekist ja Merlynist kahju. Nad mõlemad arvasid, et nad teevad tohutu originaale pealkirjaga laulud," tõi Taukar välja.

Jarek Kasar ehk Chalice avaldas 4. aprillil seitsmenda albumi Kribukrabu, kus üks laul kannab nime "Kaks meetrit". Sama pealkirjaga on ka Merlyn Uusküla eelmise nädala lõpus avaldatud laul, mis on kahe aasta jooksul esimene tema sulest tulnud.

Karl-Erik Taukar püüab enda vaimu ka teravana hoida, olles viimase kuu aja jooksul oma oskuseid parandanud sellises programmis nagu Logic, mis on professionaalne helitöötlusprogramm.

Paranenud on ka Taukari kokkamise oskused. Ta filmis koos kaaslastega valmis kokasaate, mis avaldub 24. aprillil. Koroonakriisi ajal ei saanud filmimeeskond ise kohale tulla ja saate filmimiseks toodi desinfitseeritud kaamerad ning seadmed Taukarile ukse taha, kes siis juhendi järgi saate valmis tegi.

Taukar rääkis lühidalt ka oma seosest spordiajakirjaniku Juhan Kilumetsaga. Mõlemad käisid Viljandis samas keskkoolis, õppides paralleelklassides. Juhan oli B klassis, mis oli inglise keelse kallakuga ning Taukar C klassis, mis oli humanitaarkallakuga.

"Eks ma teadsin, et ta on paremas klassis," ütles Taukar.