Jelena Vorobei selgitas, et peab oma Montenegros asuvast kodust loobuma, sest majanduslikult raske aja tõttu tuleb peagi kulutusi koomale tõmmata, vahendab Bublik. "Ma ei soovinud maja osta linnast väljaspool, mistõttu ostsin selle hoopis välismaale. Montenegrosse armusin esimesel silmapilgul, nii kui seal korra käinud olin. Nüüd olen aga maja juba müüki pannud. Pole teada, kui kaua selline olukord veel kestab. Me kõik jäime tööta, see on juba mõjutanud ka sügisesse planeeritud turneed."

Nikas Safronovil on Türgis kaheksa korterit, millest kolm on ta müüki pannud. "Ühe korteri sain kunagi kingiks ja teised seitse olen ise ostnud. Maha müün need korterid, mille lastele ostsin. Ühele korterile on klient ka juba olemas. Ma arvan, et üldiselt on parem koroona ajal korterit Venemaal hoida, siin rahulikum. Välismaal hinnad kukuvad ja müümine on vajalik käik."

Natalia Sturm tunnistab, et mõtles oma Hispaanias asuva kodu maha müüa juba oktoobris, kuid kõik jäi lihtsalt venima. "Mul on seitse korterit erinevates kohtades. Alicantes asuva korteri otsustasin maja müüa, sest sinna satun ma üha harvem." Staar selgitab, et isegi siis, kui ta ise Hispaanias ei viibi, peab korteris tekkivaid kulusid maksma. Sturm tõi näiteks elektri, mille hind on märkimisväärselt kõrge ja ta rahakotile juba vaikselt mõju avaldab.