"Kui lapsed on kodus, siis tuleb neid vaadata ja õpetada," avas muusik tegusa päevakava tegevusi.

Kõige enam meeldib Jarekile lastega loodusõpetust õppida, sest siis saab kodust välja ja metsa.

Lastega tegelemisest ei ole muusikul veel kõrini saanud, tema arvates on see tore ja talle meeldib lastega tegeleda.

"Ainuke jama on see, et ei saa loomingut teha. Kui tuleb mõte, siis tuleb lastel parem mõte ja peab sellega tegelema," ütles Jarek naerdes.

Albumi "Kribukrabu" muusikast rääkides ütles Jarek, et see on väga mitmekülgne ning ta ei saa kuidagi maailmas valitsevate minimalistlike trendidega kaasa minna, kuna tal endal hakkaks igav.

Album sisaldab väga päevakajalist muusikat ja laule, kuid, nagu Jarek ise ütleb, hakkas albumi loomine juba viis aastat tagasi ning laulud on salvestatud viimase aasta jooksul.

"Väga palju jäi ka välja, sest ma tahtsin hoida seda päevakajalisena," ütles Jarek.

Kuna praegu ei saa ega tohi kokkusaamisi korraldada, siis lahendavad paljud oma suhtlemisvajadust läbi videokõnede. Jarek pole üks nendest, tema eelistab helistamist.

"Pikki kõnesid on ka sõpradega olnud, oleme teineteisele helistanud ja kõned on läinud pikemaks, kuna meil on suhtlusvajadus. Seda me oleme harrastanud. Aga videokõned … ühel sünnipäeval ma osalesin video kaudu," rääkis muusik.

Viimase video pealt, kust Jarekit näha sai, oli ta meeletult karva kasvanud. Star FMi saatejuht Pille Minev arvas, et olukord, kus mees ei saa endal habet ajada, on kurb, siis Jareki arvates on kurb hoopis see, kui inimesed ei ole viimase kuu aja jooksul koju saanud.

Isolatsiooni ajal mõtles muusik ka uue ameti peale ning mõlgutas mõtteid kulleri ametist. Praeguseks on see aga vaid mõtteks jäänud.

"Kribukrabu" on praegu välja antud digivormis, aga lubas avaldada vinüülversiooni millalgi suvel.