Elisa videolaenutusse on jõudnud palju jutuainet pakkunud Oscarite suur kandidaat "Jänespüks JoJo", mis viis koju ka parima mugandatud stsenaariumi Oscari. Film räägib läbi huumoriprisma väga tõsistest teemadest. 10-aastane Jojo unistab saada kõigi aegade parimaks noorhitlerlaseks, kuid kõik ei lähe nii, nagu ta lootis. Rasketel hetkedel leiab ta aga alati tuge oma kujuteldavalt sõbralt, kelleks ei ole keegi muu kui Hitler isiklikult. Poisi maailm pöördub pahupidi, kui ta ühel pealtnäha kenal päeval avastab tõsiasja, et tema ema varjab nende korteris noort juudi tütarlast. Olukorras, kus tema ainsaks usaldusisikuks ja nõuandjaks on füürer, kes kõigele lisaks on ka imaginaarne, peab Jojo seisma silmitsi oma seni suhteliselt pimeda fanatismiga. Osades Scarlett Johansson, Taika Waititi (kes on ühtlasi ka filmi režissöör ja stsenaariumi autor), Oscari-võitja Sam Rockwell, Rebel Wilson jt.

Treiler:

Romantiline komöödia "Vihmane päev New Yorgis" on järjekordne Woody Alleni teos oma mõnusas mahlakas temale omases kastmes. Poiss on jõuka New Yorgi perekonna võsu, tüdruk on pärit Arizona väikelinnast. Manhattanil kasvanud poiss soovib tüdrukule oma armastatud linna tutvustada ja tal avanebki selleks võimalus, kui tüdruk tuntud filmilavastajaga intervjuud tegema läheb. Ees seisab vihmane päev, mis muudab nende elu igaveseks. Kirevas ja mürarikkas suurlinnas kohtab poiss kunagist sõbratari, tüdruk aga satub kuulsuste boheemlaslikku maailma.

Treiler:

Põnevusfilm "Informaator" räägib auväärselt erru saadetud erivägede sõdurist Peter Koslow'ist, kelle maailm pööratakse pahupidi, kui ta oma naist kaitstes kaklusesse satub ja vangi pannakse. Vastutasuks FBI informaatoriks hakkamise eest pakutakse talle varem vabanemist. Tal tuleb oma oskuseid kasutada, et tabada New Yorgi võimsaim maffiaboss Kindral. Kuid kui Koslow'le vabaduse tagama pidanud FBI operatsiooni käigus hukkub NYPD salapolitseinik, on Koslow äkitselt maffia ja FBI risttules. Kindral nõuab, et Koslow süü enda peale võtaks ning saadab ta tagasi vanglasse narkoäri ajama. FBI jällegi leiab, et Kindrali palvel vanglasse naasmine on ainus viis nendega leppe püsima jäämiseks. Võimatute valikute ees seisev Koslow peab naasema vanglasse, kus ta hakkab koostama plaani, et pääseda New Yorgi kolme võimsaima organisatsiooni - maffia, NYPD ja FBI - küüsist ja päästa end ning oma perekonda.

Treiler:

Filmis "Igaviku väravas" mängib Willem Dafoe kuulsat kunstnikku Vincent van Gogh'i. Kunstnik, muusik, luuletaja ja intellektuaal Julian Schnabel lavastab harva ja teeb alati koostööd oma parimate sõpradega. Saanud inspiratsiooni Musée d'Orsay näitusest „Van Gogh/Artaud. Mees, kelle enesetapu tegi ühiskond", üritas ta panna kirja Van Gogh' tegelikke mõtteid ja reaktsioone tema keerulise elu saatuslike sündmuste keerises. Ta laenas filmi nime ühelt Van Gogh' viimaselt maalilt ning sõitis võtteperioodiks paikadesse, kus nimetatud sündmused tõesti aset leidsid (Arles ja Auvears-sur-Oise). Prantslasest sõbra Jean-Claude Carrière'i abil uurib Schnabel selle traagilise surma salapärasemaid tagamaid ja mitte nii laialt levinud teooriaid. Julian Schnabel üllatab vaatajat senikuulmata intrigeerivate faktide, oletuslike tõlgenduste, nutikalt üles ehitatud monoloogide, täiuslikult restaureeritud maalide, muusikaliste vahepalade ja imeliste cameo-rollidega, kuid keeldub paigutamast seda lummavalt tõepärast filmi traditsiooniliste eluloofilmide sekka.

Treiler:

Elisa Huubis on nüüd vaadatav fantaasiasarja "Ameerika jumalad" 1. hooaeg. Hiljuti vanglast vabanenud eks-vang nimega Shadow kohtub saladusliku mehega, kes nimetab end Mr. Wednesday'ks ja kes teab rohkem kui alguses tundub Shadow elu ja mineviku kohta.

Treiler: