Kohalikud on hakanud kurtma, et Ramsay ei pea kinni valitsuse kehtestatud piirangutest ning seab sellega ohtu kogu naabruskonna tervise, vahendab Mirror.

Staarkoka lähedane tunnistab, et kuuldusest kurjadest naabritest on ka pereliikmete kõrvu jõudnud. Ometi ei mõista keegi, miks nende peale nii pahased ollakse. "Perekond näeb Cornwalli oma koduna. Kui lapsed on koolidest tagasi ja Gordoni filmimisel on paus, siis just seal veedetakse kõik koos aega. Nad on seal käinud juba 10 aastat ja kõige vanem poeg elab seal pidevalt. Enamus nende naabrid on väga lahked ja neile tõesti meeldib selle kogukonna osa olla," tõdeb lähedane.

Just seetõttu tulevad karmid süüdistused staarkokale eriti ootamatuna. "Nad on järginud valitsuse nõudeid nagu kogu ülejäänud riik, alates 20. märtsist, mil nad sinna läksid. Selline kampaania nende vastu on valus ja tarbetu, eriti praegu, kui kõik peaksid kokku hoidma ja üksteist toetama."

Facebookis loodud grupis "You Shouldn't Be Here" pole Ramsay ainus, keda naabrid välja toovad. Pahased kohalikud erinevatest väikekohtadest kiruvad oma kuulsustest naabreid, kes karantiiniks teistesse kodudesse on peitunud.