"Lihtsalt halastus" ("Just Mercy", 2019)

Auhinnatud draama, mis on ainest saanud tõsielusündmustest. Noor advokaat Bryan Stevenson (Michael B. Jordan, "Must panter") ei vali pärast Harvardi lõpetamist tulutoovat karjääri, vaid suundub Alabamasse, et aidata valesti süüdimõistetuid. Üks tema esimesi juhtumeid on Walter McMillian (Jamie Foxx, "Ray"), kes mõisteti aastal 1987 süüdi noore neiu mõrvas, kuigi puudus igasugune vettpidav alus selliseks otsuseks. Järgmistel aastatel seisab Stevenson silmitsi nii paindumatu bürokraatia masinavärgi kui karmi rassismiga, võideldes süsteemi vastu Walteri vabastamise nimel.

"Paharet" ("Trouble", 2019)

Animakomöödia, mis sobib vaatamiseks kogu perele. Heasüdamlik ja jõukas proua on oma koerakese Pahareti eest alati hästi hoolitsenud. Elu uhkes majas, sulepadjad, šoping, parimad suupisted. Kui vanaproua sureb, jätab ta kogu oma varanduse koerale. Ahned sugulased tahavad aga tädi väärisesemed maha müüa. Järgnevate sekelduste käigus satub Paharet tänavale, kus teda ootavad ees mitmesugused ohud. Õnneks leiab Pahareti sõbralik tüdruk nimega Zoe, ent peagi seab nende tuleviku ohtu ahnete sugulaste palgatud koeradetektiiv Thurman... Filmi tegelased räägivad eesti keeles, neile andsid oma hääle Mikk Jürjens, Saara Pius, Hilje Murel jt.

"1+1 on pere" ("Demain tout commence", 2016)

Südamlik draamakomöödia. Samuel (Omar Sy, "1+1") elab naudinguterohket ja vaba elu Lõuna-Prantsusmaa päikselisel rannikul. Ühel päeval aga jätab üks Samueli endistest tüdruksõpradest tema kätte paarikuuse beebi Gloria, teatades et tegu on Samueli tütrega. Mees teeb esialgu kõik endast sõltuva, et laps emale tagasi sokutada, sest ta ei oska tite eest hoolt kanda. Kaheksa aastat hiljem on Samuel ja Gloria kokku kasvanud ja hoiavad teineteist väga. Nüüd aga ilmub välja ema ja hakkab tütart tagasi nõudma. Vaata filmi tasuta.

"Bellingshauseni jälgedes" (2020)

Lülitu Inspira kanalile pühapäeviti kell 18.00 ja saa osa põnevast merereisist Antarktikasse. Seriaal on jõudnud kolmanda osani, sõidetakse läbi Taani ja Norra sadamatest ja laevameeskond õpib merel ohutult käituma. Kuidas toimida, kui laevaga peaks õnnetus juhtuma ja millised on merepääste viimased tehnilised lahendused? Kogu Inspira sisu on 2 nädalat järelvaadatav, kiirusta ja jõuad veel ära vaadata ka 1. ja 2. osa.