Mõned aastad tagasi proovis Reynolds Jackmani endaga filmi "Deadpool" kaasata. Jackman jäi aga karmilt endale kindlaks ning selgitas, et tema enam Wolverine'i ei kehasta, vahendab Fox News.

Hiljutises intervjuus küsiti aga otse, millest kõik tegelikult alguse sai. "See läheb nüüdseks tagasi nii palju...jummel, see on klassikaline näide sellest, kui tüli kestab liiga kaua ja sa enam isegi ei tea, millest see alguse sai," tõdes 51-aastane Jackman.

Ometi meenus Jackmanile viimaks, et tüli algas filmi "X-Men Origins: Wolverine" võtetel. Reynolds oli siis äsja abiellunud Scarlett Johanssoniga, keda Jackman enda heaks sõbrannaks peab. "Ma norisin teda, sest olin Johanssoniga heades suhetes. Seega, kui ta võtteplatsile tuli siis ma ütlesin, et ta parem andku endast siin parim, sest ma jälgin. Nii see saagimine hakkas kuni läks üle "Deadpoolini", kus ta mind sotsiaalmeedias manipuleerima hakkas, et oma tahtmist saada."

2011. aastal Reynolds ja Johannsson lahutasid ning juba aasta hiljem abiellus näitleja oma praeguse abikaasa Blake Livelyga. Reynoldsi ja Jackmani terav läbisaamine jäi siiski alles.