Ta toob võrdluseks, et Ameerika kodanikud saavad sel nädalal olenemata oma teenistusest iga lapse pealt 500 dollarit. "Kahju, et Eesti riik pole andnud märki, et ühiskond hoolib sinust kui indiviidist. Meelelahutajad jäid kõikjal hoobilt töötuks. Mul on siin palju sõpru kunstiringkonnas ja kui tuli uudis, et riik toetab inimesi 1200 dollariga, oli lausa tunda, kuidas paljudel läks tuju ülevamaks."

Renee selgitab, et praegu on toetus igale inimesele ühekordne. Näiteks kõik, kes teenisid alla 75 ­000 dollari aastas, saavad oma pangakontole 1200 dollarit ja siis hakkavad summa proportsioonid olenevalt sissetulekust muutuma.

"Eestis on olnud aastakümneid tuludeklaratsioon online’is ja selles situatsioonis oleks Eestil olnud nii palju eeliseid oma inimesi toetada. Igas kriisis peaks riik vaatama tulevikku, mitte minevikku. Oma kodanike abistamine võib tulevikus suhtumises palju asju muuta – võibolla lapsed otsustavad, et lähevad hääletama. Inimesed tunnevad, et riik hoolib minust, ja mina maksan tänu sellele makse, mitte ei tee endast kõik oleneva, et neid mitte maksta," ohkab Renee.