"Ma ütlen ausalt välja: mulle see soeng ei meeldi, see on nii kole," ütles Kivisaar raadios. "Sa oled nii ilus inimene. Miks sa tegi seda endale?"

Sandra Vabarna oli Kivisaare otsekohesusest üllatunud, kuid pani vastu: "Õnneks see on üks minu esimesi kordi, mil ma SkyPlusi raadiot kuulan, nii et mul need ülejäänud kommentaarid jäävad saamata. Kui see on kole, siis see on kole. Tervitused meie juuksurile."

Sandra lisas, et kui soeng ei meeldi, siis ta soovitas tema piltide vaatamise ja sotsiaalmeedia jälgimise lõpetada.

Siis püüdis Kivisaar pingeliseks muutunud olukorda siluda.
"Sind on võimatu mitte jälgida. Võib-olla kole oli vale sõna, aga minu arust ei sobi. Sa oled ju tegelikult ilusam," sõnas Kivisaar.

Sandra Vabarna saab Kivisaare maitse eelistustest aru, sest samamoodi on temal ka raadioga.

"Tead, maitseid ongi nii erinevaid," ütles Sandra. "Mina ka ei keera kunagi SkyPlusi peale, sest minule see muusika lihtsalt ei istu. Aga vaata, kui palju teid kuulab jällegi, vaata, kui paljudele istub. Maitsed ongi erinevad ja see ongi okei."

Kivisaar jätkas, püüdes hoida humoorikat tooni: "Aga vaata, kui paljudel inimestel on nii hea maitse."

Olukorda püüdis leevendada Trad.Attack! bändiliige, kes arvas, et ehk võttis Sandra solidaarsusest Jalmari lauba vastu sarnase joone.

"Et nagu koer läheb peremehe nägu?" küsis Kivisaar, kes selgitas, et avaldas vaid oma arvamust.

Sellega arutelu Sandra Vabarna soengu üle lõppes ning intervjuus räägiti Trad.Attack! uuest plaadist, mis ilmus Jalmari 33. sünnipäeval.