NBA korvpallilegendi lesk Vanessa Bryant juba teatas, et kaebab kopterifirma Island Express kohtusse. Nüüd on temaga liitunud Altobelli ja Mauserite pereliikmed. Kaasusega liitusid kaks elusolevat Altobelli last ning Christina Mauseri abikaasa, poeg ja nende kaks tütart, kirjutas TMZ.

Kaasuses väidetakse, et Island Express vastutab ettevaatamatuse tõttu nende pereliikmete surma eest.

Kohtudokumentides on kirjas, et firma ei suutnud mõistlikul määral garanteerida reisijate turvalisust nende hooldatud õhusõidukis.

Surma tagajärjel kannatasid pered meeletut emotsionaalset kahju, mille eest nad soovivad nüüd kahjutasu saada, aga ka veel teenimata töötasu, mida pereliikmed oleksid teeninud, kui nad oleksid saanud edasi töötada.

Island Expressi kindlustus katab 50 miljoni dollari väärtuses kahjud. See tähendab, et Altobelli ja Mauserite pere võivad kohtu kaudu isegi mingit raha saada.

Aga kui samasugused töötasu ning tuleviku sissetulekute arvutused teha Kobe Bryanti puhul, siis tema teenistus oleks järgnevatel aastatel mitmesaja miljoni dollari suurune. Seda summat aga Island Express tasuda ei suudaks ja kui kohus peakski otsustama Vanessa Bryanti kasuks, võib kopterifirma pankrotti minna.