Räppar Genka elu eriolukorra ajal seisab. "Kogu maailma elu seisab, siis seisab minu oma ka. Üks on see, et midagi ei toimu. Teine on see, et ega ei viitsi midagi teha ka," ütles räppar Raadio 2-le antud intervjuus.

Kommenteerides seda, et mitmed muusikud on koroonast saanud inspiratsiooni ja selle oma loominguga liitnud ütles Genka, et igaüks võib teha, mis ta tahab. "Sada prossi kindlalt ei hakka mina mingit koroonalaulu tegema," kinnitas ta.

Genka rääkis, et koroonast tingitud eriolukorra tõttu tal eriliselt rohkem aega pole, et muusikat teha, sest tal on kodus väikesed lapsed, kes samuti päevast päeva nelja seina taga püsivad.

"Aga mul on kogu aeg muusikat pooleli. Nii palju võin öelda, et siit midagi kindlasti tuleb varsti enne suve algust," lubas muusik.

Ajal, mil vanemad peavad tegema kodukontorit ning lapsed koolis ja lasteaias ei käi, on vaja leida lahendus, kuidas teineteisega hakkama saada. Genka ei osanud muud soovitada, kui et kõigil, kellel on maakoht olemas, võiksid sinna minna.

"Muu on see, et kaks klaasi veini sisse ja muu on tore," ütles ta naljaga pooleks.

Suvel toimuma pidanud hip-hop festival on samuti kahtluse all. Genka ei oska praegu midagi öelda, kas ja kuidas see toimub. Nemad peavad jälgima valitsuse korraldusi ja juhendeid.

"Midagi siin inimeste tervisega ei tahaks riskima hakata. Päev korraga," ütles räppar.