Lauljal Gerli Padaril on eriolukorra ajal tegevust muudkui juurde ja juurde tulnud. Alles eile sai ta elukaaslaselt Martin Parmaselt väljakutse, et selle nädala jooksul peavad nad mõlemad läbi erinevaid vahendeid kasutades 100 kilomeetrit.

"Ma siis läksin kohe välja ja läbisin seitse kilomeetrit. Ja õhtul sõitsin rattaga veel 14 või 15. Eile ta võitis mind, pean tunnistama. Aga hea on see, et ma ärkasin täna varem ja saan paar kilomeetrit juurde teha," rääkis laulja Star FM hommikuprogrammis.

Teine tegevus, mida Gerli hea meelega teeb, on YouTube'i kanal koos 5-aastase tütre Camillaga. Kanalil nad kokkavad ja meisterdavad koos.

"See tekkis vajaduspõhiselt. Alguses oli tore koos lapsega midagi koos teha, siis aga Camilla ütles, et filmime ka ja näitame vanaemale, näitame sugulastele. See läks edasi, kui tuttavad ütlesid, miks te ei postita neid kuhugi," rääkis Gerli Padar YouTube'i kanali sünnist.

Gerli lisas, et Camilla oli varasemalt mitmel korral ema telefoniga end filminud ja YouTube'ile sarnaselt videoid teinud. Seega oli ametliku kanali tegemine nende jaoks asjade loomulik käik.

"Ta on täielik juutuuber. Ma pean teda kodustuudios manitsema, et see ei ole ikka täielik teater, proovi ikka loomulikuks jääda," rääkis Gerli.

Vanem laps, 15-aastane Amanda on noorema õega ära proovinud ka juba Tik Toki, maailmas üha enam ja enam populaarsust koguva Hiina videojagamise platvormi.

Martin Parmas on tantsija ja saates "Tantsud tähtedega" ta just Gerlit kohtaski. Tantsupisik on ka mõlemal lapsel, kellele meeldib end seda tehes ka filmida. Nädalas 100 kilomeetri läbimisel oleks variant seda ka tantsides teha, et ühel päeval Guinnessi rekordite raamatusse välja jõuda.

Kuigi tantsutrenne on võimalik anda ja teha ka üksinda tantsides, siis Gerli Padar seda pigem ei teeks. "See ei ole ikka see," kommenteeris ta. Küll aga soovib ta juba, et eriolukord läbi saaks, et ta saaks tantsida ja korralikult trenni teha.

Gerli Padar pidi endal eriolukorra tõttu ka ise juukseid lõikama. Tal on teadaolevalt lühikesed juuksed, aga mida pikemaks ja pikemaks need kasvasid, seda raskem oli neid ühel hetkel soengusse panna. Tal on kodus juuksurikäärid ning olles ka varem endal juukseid lõiganud, pügas ta juuksed lühemaks.

"Parmas läks kohe kiirest toast ära, sest tal oli kergelt šokiseisund," kirjeldas Gerli laste isa reaktsiooni kodujuuksurile.
Martinil pidid ka endal olema juuksed suhteliselt välja kasvanud ning Gerli imestas, mis seisus tema juuksed peaksid olema, et mees lubaks need ära lõigata.

Parmaste-Padarite perekond jäi karantiini teistest varem. Enne eriolukorra väljakuulutamist jõudis Gerli just Iisraelist tagasi ning Martin naasis vanema tütrega Tšehhist maailmakarikasarjalt.

"Alguses oli teadmatus, kas ka Eesti pannakse kinni. Aga kui see teadmine tuli, et kõik jäävad koju, siis oli jumala äge. Ma armusin oma mehesse mitu korda päevas. Ma näen teda täiesti teisest nurgast. Nii palju ühiseid tegevusi tekkis. Kõik on chill," rääkis Gerli õhinaga.

Kodust kliimat kirjeldades sõnas laulja, et iga kord hommikul ärgates ei ole tuju hea ja mott kõrgel. Aga selleks ongi tema ja Martini suhe hea, sest teineteist motiveeritakse positiivsed olema.