"Ma olin väga palju haiget saanud ega hoolinud enam endast," pihib Siiri hoolega sõnu valides. "Mul oli korraga kõigest ükskõik saanud. Isegi nendest veinidest. Need jäid puutumatuks ja terveks. Oleksin need poodi tagasi viinud, aga mulle ei jäetud selleks võimalust. Andres (Siiri abikaasa) ja Oleg (Siiri kaksikõe Viivi abikaasa) viisid need tagasi," kirjeldab ta.

"Usun ka, et minu lein oli lõpuni välja elamata," sõnab ta rääkides kolm aastat tagasi surnud pojast Alarist.

Andres ja Siiri Sõnajalg elasid kolme aasta eest üle ränga kaotuse - surma sai Siiri ja Andres Sõnajala vanim poeg, 32aastane Alari, kes kukkus aknast alla…

Siiri ja tema kaksikõe Viivi alkoholilembusest on räägitud aastaid. Viivi samuti ettevõtjast abikaasa Oleg kinnitas eelmise aasta lõpus Kroonikale antud intervjuus, et Viivi on alkoholiprobleemi ületanud.

Harju Maakohus mõistis neljapäeval Siiri Sõnajalale tingimisi kuue kuu pikkuse vangistuse, millest arvestati maha tema poolt eelvangistuses kantud 39 päeva. Siiri Sõnajala lõplikuks karistuseks jäi tingimisi neli kuud ja 21 päeva. Ühtlasi määras kohus talle ühe aasta ja nelja kuu pikkuse katseaja ning allutas ta käitumiskontrollile. Kohus keelas Siiri Sõnajalal katseajal tarvitada alkoholi ning kohustas teda eriolukorra lõppemise järel läbima alkoholisõltuvuse raviprogrammi. Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi varastas Siiri Sõnajalg eelmisel aastal vähemalt seitsmel korral Kuressaare ja Tallinna toidukauplustest veini.