Carter teatas Instagramis, et tema ja tüdruksõber Melanie Martin saavad peagi lapsevanemateks, vahendab Fox News.

"Meil on laps tulemas ja minust saab tõesti asjalik isa," teatas Carter Instagramis tehtud otseülekandes. Videos näitas Carter isegi positiivset rasedustesti. "See on ametlik teadaanne, me oleme rasedad."

Hilisemas intervjuus selgitas Carter, et on last juba ammu soovinud. "Me mõlemad proovisime. Ma keskendun tulevikule ja isaks olemisele. Ma tahan hea isa olla," selgitas lapstäht.

Eelmisel aastal sai Carter tähelepanu, kui sattus ootamatu terviserikke tõttu haiglasse ning kaebas oma perekonna kohtusse. "Ma olen masenduses sellest, mis täna kohtus toimus," alustas Carter oma ahastavat kirjeldust. "Mu õde valetas üha uuesti ja uuesti ja kõik selleks, et mult relvaluba ära võetaks. Ta tegi seda venna Nicki jaoks. Nende eesmärk on, et ma ei räägiks, kuidas mu vend mitmeid naisi seksuaalselt ahistas ja vägistas. Ma allun küll kohtuniku käsule, kuid ei lõpeta ohvrite eest võitlemist, näiteks Melissa Schumani. Mind kurvastab kõik see, mida mu pere teinud on. Teie elu on murdnud mu südame," selgitas Carter toona.