Eelmisel nädalal tuli avalikuks, et Victoria Beckham saadab oma moefirma 30 töötajat sundpuhkusele ja laseb valitsusel 80% järgmised kaks kuud kinni maksta. Seda vaatamata asjaolule, et David ja Victoria Beckham on väärt umbes 350 miljonit eurot, vahendas The Sun.

Briti avalikkusele samuti ei meeldi Victoria otsus lasta valitsusel oma töötajatele palka maksta, kuigi ta on ise selleks suuteline. Valitsuse abi võiks minna väiksematele ettevõtetele, kellel pole multimiljonäridest omanikke.

Ka telesaatejuht Piers Morgan kritiseeris Victoria käitumist ja nüüd on sama teinud ka 58-aastane koomik Ricky Gervais. Gervais on suur Twitteri kasutaja ning ta veedab seal enda meelelahutuseks mitmeid tunde päevas. Seal ta märkas Twitteri kasutaja Tony kriitilist postitust, mille Gervais meeldivaks märkis.

"Kuradi Beckhamid, vabandust, aga ma teen nendega lõpparve. Häbi neil olgu," kirjutas Tony Twitterisse. Säuts oli lisatud uudisloo juurde, kus Victoria Beckham saatis 30 töötajat sundpuhkusele ja palus valitsusel nende palga kinni maksta.

Postituse meeldivaks märkimise tõttu on ka Ricky Gervais ise kriitikat saanud, kuna inimesed loevad seda enesereklaamiks. Nimelt avaldub reedel Netflixis tema sarja "Afer Life" teine hooaeg.

See kriitika aga ei päde, kuna Gervais on juba aastaid kuulsuseid nende silmakirjalikkuse ja isekuse pärast kritiseerinud.