47-aastane "Charlie inglite" täht Cameron Diaz sai eelmisel detsembril esmakordselt emaks, kui tema ja 41-aastane abikaasa Benji sai pisitütrde Raddixi vanemateks, kirjutab Mirror.

Cameron Diaz sõnas, et lapse kindel magamisaeg on see, mis on pingeid sel raskel perioodil leevendanud. Olukorra teeb nende jaoks lihtsaks tõsiasi, et rokkarist Benji on pigem ööinimene ja saab last tol perioodil vaadata. Endine näitleja hoiab lapsel silma peal päeval, kui abikaasa põõnab.

"Benji tahab hilja voodisse minna ja mina tahan varem. See toimib meie kui vanemate jaoks väga hästi," sõnas Cameron Diaz kolmapäevases Instagram Live'is.

"Mina saan mõned tunnid varem magama minna ja tema vastutab hilisemate toitmiste eest," lisas Diaz. "Mina ärkan hommikul varem ja tegelen lapsega siis, kui Benji veel voodis on."

Naine tunnistab, et tema sünergia Good Charlotte'i kitarristiga toimib, kuna nad mõlemad teevad seda, mida teine ei tee.

Kuigi Cameron Diaz ei ole teinud mitte ühtegi filmi pärast 2014. aasta "Anniet", siis tema uuesti võtteplatsile tagasi ei torma, kuna emaks olemine hoiab ta piisavalt hõivatuna.