New Yorgi fotograaf Steve Sands süüdistab Jennifer Lopezi ja tema produktsioonifirmat Nuyorican Productions autoriõiguste rikkumises ning nõuab neil 150 000 dollarit valuraha, kirjutab Global News.

Kõnealune foto postitati 50-aastase tähe Instagrami 2017. aastal, kuid Sands väidab, et seda tehti ilma tema loata promomaks naise brändi.

Kohtudokumentides on kirjas, et süüalused ei saanud pildi postitamiseks fotograafi luba.

Kaebuse Manhattani föderaalkohtusse esitanud jurist Richard Liebowitz sõnas: "See on ehe näide sellest, kuidas kuulsused kasutavad fotograafide tehtud pilte, et end sotsiaalmeedias promoda. Meeldimiste number, mida pilt sai, ning jälgijate koguarv sotsiaalmeedias on vahend postituse kommertslikuks ärakasutamiseks."

Tegu ei ole Lopezi jaoks sugugi esimese kohtuasjaga. 2019. aastal kaevati ta sama asja eest uuesti kohtusse. Jennifer Lopez positas ilma fotograafi nõusolekuta pildi endast ja Alex Rodriguezist Instagram Storysse ning talle esitati 150 000 dollari suurune kahjunõue.

Selle aasta jaanuaris kaebas Lopezi kohtusse endine strippar, kes on inspiratsiooniks Lopezi mängitud tegelaskujule Ramona filmist "Hustle". Eks-strippar nõuab Lopezilt 40 miljonit dollarit.

Samantha Barbash väitis kohtudokumentides, et Lopez ja filmiproduktsioon kajastasid teda solvaval viisil. Barbashi häiris, et filmis kujutati temal põhinevat karakterit tarbimas ja tootmas narkootikume kodus, kus ta elas koos lapsega. Ta väidab, et need väited on valed ja solvavad.