Ligi üheksa aastat sotsiaalmeedias tegutsenud Victoria Villigi sõnul ei ole kuulsus üldse nauditav ning praegu ei ole ta eesmärgiks enam kuulsust juurde saada, vaid ta näeb seda nüüd oma elu paratamatu osana.

"Aga tegelikult ei ole see üldse nauditav. See viskaski mul üks hetk üle, sest kui ma linnas käin, pidevalt inimesed vaatavad mind, vahel tullakse pilti küsima, mille vastu mul pole midagi, aga vahel inimesed lihtsalt pildistavad ilma luba küsimata, mis on väga ebameeldiv. See hakkas mind väga häirima ja ma sain aru, mida mu sugulased mõelnud olid," tõdeb ta.

Konkreetsest rahanumbritest, mis Victoria suunamudijana teenib, ta ei räägi, kuid tõdeb, et see sõltub suuresti perioodist. "Vahel satub ühte kuusse neli-viis suurt projekti, siis ma teenin kindlasti kordades rohkem kui keskmine eestlane. Samas on ka mõni kuu, kus ei ole ühtegi tööd ja ei teenigi midagi. Kuna olen aastaid juba selles valdkonnas tegelenud ja raha kogunud, siis suudan endale õnneks ikkagi iga kuu mingi palga välja maksta," räägib ta.

Victoria Villigil on neli YouTube'i kanalit ja ligi 52 000 jälgijat Instagramis.