Ülekannet on võimalik jälgida Studio Facebooki lehel ja siinsamas.

">


">

Sel reedel on fookuses Saaremaa ja sealt pärit artistid. Kuuleme palju muusikat, räägime mõnusat juttu, igatseme Saaremaad ning teeme natuke nalja. Neli tundi kestva ülekande ajal astuvad üles:

PAAP USPENSKI (Paap)
Piidivabriku vapiloom ja I Land Soundi kunstiline ja hingeline juht. Mees, kes on Orissaare ja Illiku laiu tugevalt Eesti meelelahutuskaardile kinnitanud. Reedel on ta muuhulgas saatejuht, kes viib meid saarele seiklema ning kõikide artistidega põgusalt juttu teeb.

TUULI RAND aka WINDY BEACH
Särav, tegus ja võimsa häälega saare naine esitab mõned lood enda põnevast repertuaarist. Kas Tuuli esineb pidžaamas või glitterkleidiga? Tahaks isegi teada.

SANDER MÖLDER (Sander Mölder)
Sander lubas esitada väga erilise kava, mis koosneb vaid tema enda loomingust - põnev! Huvitav, kas Sander on ka karantiiniajal valmis küpsetanud ka uusi träkke?

MATTIAS NAAN (Mattias Naan)
Kas Mattias on nüüd saarlane? Mis saare pealt? Kas ta mängib muusikat? Kas ta teeb hoopis nalja? Miks? Millega? Kuidas? Küsimusi on palju kuid vastused saad kõigele, kui vaatad meid reedel!

KRISTEL AASLAID (Kristel Aaslaid)
Kristel otsustas aidata Mattias Naani. Võimalik, et Kristel palub otse-eetris Mattiase kätt?! Millega Kristel siis ikkagi aitab? Kristel on üks ägedamaid saare naisi, kes kindlasti ei jäta külmaks oma karisma, hääle ja huumoriga.

Live streami jääb lõpetama Paap, kes võtab lisaks muusikamängimisele ka mikri, et jutustada mõned lood ning tutvustada Saaremaad ja saare tooteid. Paap räägib oma mõtetest ja ideedest, viskab saarele omast huumorit ning tutvustab Saaremaale omaseid maitseid, lõhnu ja tegevusi.

MEELESPEA MTÜ
Ülekande ajal on võimalik läbi mTasku rakenduse toetada abivajajaid - seekord suuname oma tähelepanu Meelespea MTÜ-le, kes koondab vabatahtlikke aitamaks kaasa heategevusürituste ja -projektide korraldamisele.

Organisatsiooni liikmed korraldavad heategevuslikku müüki- heategevusturgu Kuressaares, on korraldanud heategevusüritusi ja aidanud seeläbi abivajajaid.

Ühing kannab ideed: teeme head saarlaselt saarlasele.
Esmaseks sihtgrupiks, kellele heategevuse suuname, on puudust kannatavad lastega pered, aga võimalusel aitame ka teisi abivajajaid.

MTASKU
Abivajajateni aitab jõuda mTasku. Selles digitaalses rahakotis saad mugavalt hoida ja kasutada kõiki igapäevasteks toiminguteks vajalikke kaarte: maksta, kasutada kliendisoodustusi, valideerida sõiduõigust, teha annetusi ja palju muud.

mTasku-ga annetamiseks on kaks võimalust:
1) Ava mTasku rakendus ja suuna telefoni kaamera mTasku QR-märgisele (kuvatakse ekraanile ülekande ajal). Seejärel vali sobiv maksekaart ja annetatav summa ning kinnita annetus, vajutades nupule „Maksa“.
2) mTasku rakenduses vajuta „Lisa kaart“ ja vali „Heategevus“. Seejärel näed nimekirja kõigist annetuskeskkondadest ja saad valida Eesti Toidupanga annetuskaardi. Lisa kaart, tee lahti ning vali sobiv summa annetamiseks. Annetuskaart jääb nähtavaks sinu kaartide nimekirjas, et saaksid endale sobival ajal kiiresti ja mugavalt annetusi teha.

mTasku rakendust saad alla laadida siit: https://www.mtasku.ee

Ülekanne saab toimuma point20 vahendusel ja streami tootmisel on arvestatud kõiki asjakohaseid ettekirjutusi.