Elisa videolaenutusest leiab nüüd Eesti lühifilmikasseti ''Värske veri: Parimate kavatsustega''. Tegemist on esimese Eesti filmiprojektiga, mis esilinastus internetis ning see toob vaatajateni viimase aasta ägedaimad ja edukaimad Eesti lühifilmid! Kõik filmid tulevad meie videolaenutusse ka eraldi vaatamiseks. Tutvu Elisa videolaentusega: bit.ly/Elisa-videolaenutus

Staaridest kubisevas märulikomöödias „Džentelmenid" üritab Suurbritannia narkoparun oma kasumlikku marihuaanaimpeeriumit Oklahoma miljardäridele maha müüa. Filmi režissööriks on Guy Ritchie. Osatäitjateks Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrell ja Hugh Grant.

Treiler:

Mel Gibsoni ja Sean Penniga "Geenius ja hullumeelne" on tõsielul põhinev draama. Professor James Murray seisab 19. sajandi teisel poolel silmitsi meeletult ambitsioonika ettevõtmisega: panna kokku Oxfordi inglise keele sõnaraamat, kogudes kaante vahele kõik inglise keeles kasutusel olevad sõnad! Ootamatu abi saabub kümne tuhande sissekande kujul, mille on kirja pannud Yale'i ülikooli endine õppejõud, dr William Minor. Mida Murray ei tea, on tõsiasi, et tapmises süüdi mõistetud ja hulluks tunnistatud Minor kannab parasjagu vabaduskaotust Broadmoori vaimuhaiglas. Üks geenius tunneb aga hingesugulase ära ega lase end teiste arvamusest häirida, pannes aluse vägagi ootamatule koostööle.

Treiler:

Kirjanik Jonathan Lethemi romaanil põhinevas, 1950ndate New Yorgis aset leidvas krimipõnevikus "Motherless Brooklyn" tuleb detektiivil lahendada oma mentori ja ainsa sõbra Frank Minna mõrv. Varustatud vaid paari vihje ning oma obsessiivse detailitajuga, asub ta lahti harutama korruptsiooni ja saladuste võrku, mis on endasse haaranud kogu linna. Osades Edward Norton, Alec Baldwin, Willem Dafoe, Bruce Willis jt.

Treiler:

„Kaks päeva, üks öö" on solidaarsuse ja inimlikkuse teemadele keskendunud pingeline ent südamlik draama, mis jälgib päikesepaneelide tehasest vallandatud Sandrat, kellel oleks võimalus tööle naasta, kui kolleegid loobuksid oma boonusrahadest. Sandral on aega kaks päeva ja üks öö, et veenda oma endisi kolleege loobuma lisarahadest tema palga kasuks.

Treiler: