Kuid tänases saates oli veelgi üllatusi, sest rahvusvahelise anagrammide päeva puhul üllatas Mart Sander lustlike sõnamängudega, koostades anagramme saate ja detektiivide nimedest ja pakkudes sellega pisarateni nalja.

„Olen ülirahul, et nii kaugele jõudsin!“ rõõmustas Anvelt televaatajate lemmiksaates.

Ka detektiivide pakkumiste reast käis Kärt Anvelti nimi läbi, kuid samuti olid Lensini, Juure, Hundi ja Fokini variantide seas Kistiina Ojuland, Vilja Kiisler, Astrid Kannel ja Marju Lauristin. Lõvi kohta jagus detektiividel vaid kiidusõnu – ta meeldis väga, sest oli hea tuju tekitaja ning osav vihjetega mängija. Pehme ja roosa välimuse litrisädelusest kumas läbi kostüümis peidus oleva inimese intelligentsus, asjalikkus ja konkreetsus ning see tekitas haaravat segadust.

Tänases saates oli Lõvi duell esmalt Putukaga ning lauluks „The Lion Sleeps Tonight“, lõpuheitluses Lillega kõlas aga romantiline „Davai, poigrajem Ljubov“.

Vihjeklipis olid viited nii Kärt Anvelti ajakirjanikutöö algusaegadele ajalehes Rahva Hääl kui ka suurele tunnustusele – ta on kahel korral pälvinud Bonnieri preemia. Vihjeid jagus ka tema ametitele raadios ja televisioonis, hobidele, kunagisele osalemisele bändis All Stars ning abielule poliitiku Andres Anveltiga.

Seni on „Maskis laulja“ saadetes maskid langetanud Vanapaganast Jaanus Nõgisto, Rotist Laine Randjärv, Sõdalasest Toomas Luhats, Jonnipunnist Getter Jaani, Silmamunast Kaisa Selde, Pilvest Toomas Uibo ja Lõvist Kärt Anvelt. Juba järgmisel pühapäeval kell 19.30 on kõik oodatud kaasa elama TV3 „Maskis laulja“ suurejoonelisele finaalile, kus osalevad Lill, Jäär ja Putukas ning mille võitja hääletavad televaatajad!

LILL – „Bohemian Rhapsody“

JÄÄR – „Take Me to Church“

PUTUKAS – „Ühega miljoneist“

LÕVI – „The Lion Sleeps Tonight“

LILL – „Let It Go“

LÕVI – „Davai, poigrajem ljubov“

Lugejad said rääkida kaasa saate jooksul! Olete toodatud nuputama ka finaalsaate ajal kolme viimase osalise nimesid Kroonika veergudele 3. mai õhtul.