Briti rokkansambel The Rolling Stones andis kaheksa aasta järel välja uue laulul nimega "Living In A Ghost Town". Bändi suure huvilisena tuntud Jaanus Nõgisto sõnas, et kuigi ta hakkas juba lapsena The Rolling Stonesi kuulama, siis see tema muusikakarjääri väga ei mõjutanud.

"Seltskond, kuhu mina sattusin 16-aastaselt, mängis natuke teistsugust muusikat ja tähelepanu fookus oli intelligentsemal. Aga rokkmuusika on vibratsioonikunst. Aated ja püüdlused ei ole kõige tähtsamad. Kõige tähtsam on see, et see läheb peale staadionil, et see meeldib tüdrukutele ja müüakse plaate. The Rolling Stones on dinosauruste esivanem," kirjeldas Nõgisto "Ringvaates".

Bändi uuest laulust "Living In A Ghost Town" rääkides ütles Nõgisto, et see on tüüpiline The Rolling Stones lugu koos nendele omapärase gruuviga.

"Seal on teatud võlu, teatud sarm, teatud unikaalsus," sõnas Nõgisto.
Endine Ruja kitarrist sõnas ka, et tema arvate on Mick Jaggerit raske parodeerida, bändi muusika on lihtne ja unikaalne.

"See haakub nende elustiili ja seksikusega," leiab Nõgisto.
The Rolling Stonesi kitarristi Keith Richardsi kohta meenutas Nõgisto legendi, mis ütleb: "Iga sigarett, mida sa suitsetad, siis sa kaotad ühe päeva oma elust. Ja annad selle Keith Richardsile."

Bändiga tuttavad olevad muusikaarmastajad teavad, et see viitab Richardsi ahelsuitsetamisele, mis teda 76-aastasena ikka reipana hoiab.

Praegu Eestit ja maailma vaevava koroonaepideemia kohta sõnas Jaanus Nõgisto, et tema selle pärast ei kurda, sest ka tema sõprusringkonnas on kümneid ja sadu inimesi, kellel on palju raskem kui temal.