Meeletu soenguga Ziggy Wild solist Laura Prits sõnas, et kui tema oma rokikarjääri alustas, siis ta karjus kontserdite ajal nii meeletult, et hääl läks mitmeks päevaks ära. Aga aastate jooksul on ta sellega harjunud.

"Õhtu" saates antud intervjuus rääkis Laura, et talle meeldib lava peal trikood kanda ning ka vanaema ütleb tal selle peale, et see on omamoodi.

Aga see stiil ei ole kõikidele. Laura rääkis, kuidas Ziggy Wildil õnnestus läbi ühe lauluvõistluse võita võimalus soojendada Carlos Santanat. Santana kuulas bändi muusikat ja ütles – väga cool, aga laulja peab panema riidesse ja panema püksid jalga.

"Aga ma olin kaval. Ma läksin trikoos, pükstrikoos. Nii et ma olin üleni leoparditrikoos, aga ma olin kaetud," rääkis Laura Prits ning ütles, et Santanale see sobis.

Rokkar ütles ka, et leopardikostüüm paneb seda kaslasena tundma.

Rokilaulja meenutab ka seika, kus ta esinemise ajal kaotas seeliku. Ühe kontserdi ajal viimast lugu esitades nõjatus lauljanna ettepoole ja röökis korralikult laulda, kui siis seelikul kinnitus lahti tuli ning riideese maha langes.

"Mul oli siis kaks varianti: kas sealt minema joosta või fake it until you make it," ütles Laura ja otsustas teise variandi kasuks. "Aga õnneks mul oli trikoo seljas."