"Neil on õigus, see oli pagana äge kogemus," kiidab Anvelt, kuid tõdeb, et enne jah-ütlemist jagus ebakindlust tal ka omajagu. "Ma ikka nõudsin enne jah-sõna ütlemist castingut ka – et läheme ja laulame mikrofonis, laseme proffidel kuulata, kas seda häält veel üldse on. Et ma ei ole ju nii kaua aastaid laulnud ja tahaks endale pärast ka peeglist otsa vaadata. Laias plaanis, arvan, sain hakkama ja mul on väga hea meel, et oma viimase loo ikka ka sain esitada - loodetavast jäi ka Jaak seal teispoolsuses rahule."

Anvelt sõnab, et nagu 6. saates paljastunud Toomas "Pilv" Uibo, poleks ka tema maskita sellist asja ette võtnud.

"Aga oh, kuidas Triin, Kaupo ja muidugi meie kõigi armas lauluõpetaja Maiken (Kadri Koppel), aga minu puhul ka Anneli Pilpak julgustasid... Ma julgen arvata, et meid kõiki või vähemalt enamikku meist kümnest, sest vaevalt ma üksi julgustust vajasin. See, kuidas Maiken ja Anneli julgustasid proovima lugusid, mida ma eales poleks ise julenud ette võtta. Kuule, võtad küll välja need noodid. Mis moodi, ma ei võta ju! Ma ei suuda! Maiken ja Anneli andsid aga edasi oma laulutehnikat ja pagan – tuligi välja. Üks huvitav nipp - naerata kui laulad, usu, hääl muutub. Heh, ja muutuski," imestab Anvelt enda õige juhendamisega saabunud oskuste üle ise ka.

"No ja siis Liisi Eesmaa oma hullumeelsete ideede ja neist sündinud vapustavate kostüümidega. Kunstnik suure algustähega. Eraldi väga suur kummardus Triinule, Kaupole ja kogu produktsioonifirmale Ruut. Kui keegi suudab ülikeerulistes tingimustes, mida koroonaviiruse puhang kaasa tõi, kvaliteedis järele andmisi tegemata suursaate toota, siis on need nemad. Sealhulgas nii, et kogu meeskond on viiruse vastu kaitstud. Kaupol ja Triinul oli ikka väga palju magamata öid," jagub tal vaid kiidusõnu asjaosalistele, kes viiruse kiuste selle kõik juhtuma panid.


Kes on need teised? Ka osalised tõesti ei tea

"Nüüd ilmselt küsite, kas ma tõesti ei teadnud teisi, kes olid maskides? Ei teadnud. Ja kuigi me näiteks Silmamunaga seisime oma duelli oodates sõna otseses mõttes käsikäes lava taga, siis nägin ma alles saadet telerist vaadates, et Silmamuna sisse oli peidetud armas Kaisa Selde. Ja kes on Jäär, kellega me ühel salvestusel tahtsime üle lava liugleva tantsuliigutuse teha, aga ei lastud, mul kästi lavale jääda, näen ma ka alles nädala pärast.

"Ja ise hoidsin ma oma osaluse suhtes ka suu kenasti kinni. Nii nagu reeglid ette nägid," kinnitab ta ja vabandab sõprade, tuttavate ja kõigi ees, kes ta ära tundsid ja küsimusi esitasid, ent ta teile joga ajama oli sunnitud.

Anvelt võtab loo kokku lühidalt soojade soovitustega: "Niisiis, kui Triin või Kaupo teile järgmisel telehooajal helistavad ja kutsuvad saatesse, võtke see kutse tingimata vastu! Mis siis, et mask võib olla pagana raske, te ei näe sealt välja ning riietus tohutult palav – mängu ilu on asja väärt. TV3, ma loodan, et te toote ka järgmisel telehooajal selle põneva formaadi eetrisse," on Anvelt õnnelik, et selle katsumuse vastu võttis ja end ületas.