Kerro selgitas Annele & Stiilile, et paari suhe läheb keeruliseks, kui elukaaslaste rollid vahetuvad või üks mõlema eest kõik ära teeb.

"Tean, et see on mu nõrk külg ja esimene samm muutuse poole ongi see, et seda teadvustad," tunnistas Kerro, et ka temal on kombeks kodus kaasa Mark Alexander Hanseni eest kõik ära teha.

Kasuisaga kasvanud selgeltnägija toob välja, et eelkõige peaks oma rolle jagama lastele eeskujuks olemise nimel. "Praegu töötangi sellega, et üritan olla naine ja mitte kõike ise ära teha."

Kerro rasedusest, uuest kodust ja elust karantiinis loe pikemalt Annest & Stiilist SIIT.

Sügisel Kroonikale antud pihtimuses rääkis Kerro, tänavu täitub tal veel üks suur unistus – ta saab oma maja.

"Ma tahan looduse keskele ja soovin, et seal sirguksid ka mu lapsed. See hoiab meele rahulikuna. Näppe mulda pannes ja taimedega toimetades saan vajalikku energiat, mida teistele anda."

Maja Rakvere lähedal peaks valmis saama maikuus. Marilyni sõnul on see ühekorruseline, sest nõnda oled emakesele maale lähemal ja püsid ka tervem.

"Eriti oluline on see naistele, sest nii-öelda juurtšakra on me kõige tähtsam tšakra." Marilyn lubab aeda palju maitsetaimi istutada. Tema lemmikuteks on piparmünt ja lõhnav monarda, mida ta praegu ema aias kasvatab. "Igas aias peab olema vähemalt üks pihlakas, sest see hoiab kodu õnne ja tõrjub halva eemale," lisab ta.

Kroonikale antud pihtimust loe pikemalt SIIT.