Jolie on kodus isolatsioonis olnud oma kuue lapsega, 18-aastasse Maddoxi, 16-aastase Paxi, 15-aastase Zahara, 13-aastase Shilohi ja 11-aastaste kaksikute Knoxi ja Viviennega, vahendab Daily Mail. Hiljuti avalikustatud artiklis tunnistas Jolie, et just lastega pidevalt koos olemine õpetas talle, et kõigi vajadusi ei olegi võimalik alati täita.

"Nüüd, keset pandeemiat, mõtlen ma kõigile emadele ja isadele, kes on kodudes lastega. Kõigile, kes loodavad, et suudavad kõike õigesti teha ja kõigi vajadused rahuldada ning kogu selle juures jääda positiivseks ja rahulikuks. Üks asi, mis mind aidanud on, on teadmine, et see ei olegi võimalik," tunnistas pereema.

Näitlejanna sõnul pole ka lastel vanemate vigade vastu midagi. "Armas on avastada, et lapsed ei taha, et sa ideaalne oleks, nad tahavad lihtsalt ausust. Mida rohkem neil on võimalus olla suurepärane, kui sina nõrk oled, seda tugevamaks nad saavad."

Jolie meenutas ka oma esimese lapse Maddoxi lapsendamist 2002. aastal. "Ma mäletan, kui otsustasin vanemaks saada. Ei olnud raske armastada. Ei olnud raske oma elu teise inimese kohaselt ümber planeerida ja pühenduda kellelegi teisele peale iseenda. Raske oli hoopis teadmine, et nüüdsest pean mina olema see, kes kõik kindlalt korras hoiab ja kõik toimima saab. Toidust kooli ja arstideni. Kõik, mis ette tuleb. Ja ka kannatlik pidi olema. Lõpetasin unistamise."