30-aastase Emma Watsoni uus kallim on Calfornia firmaomanik Leo Alexander Robinton. Suhe Leoga, kes on samuti 30, on niivõrd tõsine, et mees on kohtunud ka juba naise vanemate Jacqueline'i ja Chrisiga, kellega koos käidi ka Londoni restoranis söömas, vahendab The Sun.

Paarile lähedal olev allikas sõnas: "Emma ja Leo püüdsid teha kõik endast oleneva, et oma suhet saladuses hoida. Pärast seda, kui neist tehti pilt, kus nad suudlevad, kustutas Leo kõik oma sotsmeedia kanalid, et nende suhet kaitsta. Aga nende lähedus ei jäänud märkamata Leo kolleegidel, kelle jaoks oli üllatav maailmakuulsat staari mehe käte vahel näha."

Ettevõtja Leo töötas varasemalt ettevõttes, mis spetsialiseerus seadusliku kanepi müümisel. Ta lahkus sellelt kohalt 2019. aasta juunis.

Leol on kaksikvend nimega Archer, vanem vend Charlie (35) ja vanemad õed Lily (36) ning Daisy (33).

Daisy õpib Harvardi ülikoolis, kus keskendub tüvirakkude uurimisele, ning jagab Emma armastust jooga vastu.

Alles eelmisel novembril ütles Emma Watson British Vogue'ile, et ei usu, et on iseenda partner ja tunnistas juba siis, et käib kohtingutel.

Emmat pandi vahepeal paari ka "Harry Potteri" filmides kaasa teinud Tom Feltoniga (32), aga mees tunnistas ise, et on vallaline.