TV3 programmijuht Raimo Kummer selgitas Kroonikale, et sarnaselt teistelegi saadetele on ka "Naabrist parema" võtteplatsil kõik ettevaatusabinõud kasutusele võetud. "Me näeme, et see on olnud õigustatud, sest meile teadaolevalt pole ei tootjate ega saadetes külaliste või osalejatena kaasa teinud inimeste hulgas olnud mitte ühtegi haigestumist koroonasse."

Sarja produtsendi Jaanus Saare sõnul alustati „Naabrist parem“ salvestustega juba enne erikolukorra kehtestamist, mil erinevates etappides salvestati kuni 6 osa materjal. Eriolukorra algusest on võtteplatsil järgitud 2+2 reeglit, saatejuhid hoiavad osalejatega distantsi, kasutatakse isikukaitsevahendeid, platsil pole võtteid jäädvustavat fotograafi jms.

TV3 teine ülipopulaarne telesaade "Maskis laulja" on tänaseks saadete filmimise lõpetanud. Sellest olenemata olid ka nemad sunnitud nii osalejate kui ka publiku kaitseks oma võtteplatsi muutma. Kui esmalt asendati publik käputäie TV3 enda töötajatega, siis lõpuks jäid ka nemad stuudiosse tulemata. Ka detektiividel võimaldati laua taga istumisel kahemeetrist vahe.