Eriolukorra tõttu ei ole muusikutel võimalik anda kontserte, mis tähendab, et nad on jäänud ilma oma peamisest sissetulekuallikast. Et neid toetada, algatas muusikaettevõtete esindusorganisatsioon Music Estonia kahenädalase kampaania, kus muusikat müüvad ettevõtted toovad paariks nädalaks esile just kohalikud muusikud ja nende loomingu. Kampaaniaga on juba liitunud Apollo, Rahva Raamat, Lasering, Biit Me Record Store, Terminal, 311.ee, Legendaarne Records, TIKS Rekords, Funk, Embassy Records, Seksound, Õunaviks, CD Market, CDonline, Vaiguviiul, Psühhoteek, Lejal Genes, Lejal Globe ja World Clinic – kõigi nende veebipoodidest leiab mitmesuguseid kodumaiseid helikandjaid. Lisaks saab paljude Eesti muusikute loomingut soetada platvormilt
Bandcamp.

„Praegu on väga hea võimalus toetada kohalikke lemmikartiste nende loomingu soetamisega, tellides muusikat endale või tehes toreda kingituse sõbrale. Nii saab igaüks anda oma väikese panuse Eesti muusikavaldkonna jätkumisse,” kommenteeris algatust Apollo Kauplused tegevjuht Eha Pank. „Apollol on väga hea meel selles kampaanias osaleda, Eesti muusikute käekäik on meile oluline!”

Kõik, kes soovivad kampaaniaga veel liituda, leiavad selle kohta infot Music Estonia kodulehelt aadressil musicestonia.eu/osta-eesti-muusikat.

Kampaania teemaviide ehk hashtag on #ostaeestimuusikat.