Star FM hommikuprogrammis rääkinud Synne Valtri avalikustas, et lasi kaasal omale puhkamiseks eriti uhke kasvuhoone ehitada. "Ma palusin oma abikaasat, et ta teeks mulle sellise kasvuhoone, mis ei oleks ainult tomatitele, vaid ka mina saan pool aega seal olla. Mul on kaks lühtrit praegu," kirjeldas Valtri.

Õnneks on kasvuhoone varustatud just nii, et ka halvema ilmaga on seal väga hubane olla. "Meil on seal ahi ja veel kamin ka sees. Minu jaoks see ongi selline ruum, kuhu ma lähen ära, kui ma vihastan ja kodus ei ole enam ruumi."

Lisaks puhkamisele saab Valtri seal jälgida, kuidas ta erilised taimed kasvavad. "Tomat ja kurk küll, aga rohkem sellist tšillit ja jalapenot ja pipart ja muud ürdid. Sellepärast ongi mul ühes lühtris taimekasvatuslambid."

Õnneks abikaasaga kasvuhoones puhkamise nimel võitlema ei pea. "Ei, selle jaoks on tal garaaž."

Valtri tütar Sandriin käib kaheksandas klassis ning lauljanna tunnistab, et nii harjumatus olukorras õppimine kerge ei ole. "Eks nii mõnigi kord tuleb teiselt korruselt alla, vihane nägu peas, võtab rahustuseks lonksu vett ja läheb sama vihaselt tagasi," tunnistab lauljanna.

Olenemata sellest, et kodus tegemisi jagub, siis Valtri tunnistab, et igatseb esinemist. "Ma ootan väga meie bändiproove. Ma tunnen nendest tohutult puudust. Aga lava ja esinemised on vist number üks. Nii, kui piirangud maas on, ma panen kohe koti kokku ja lähen, ma ei tea kuhu, aga lähen. Tahaks oma publikule uuesti silma vaadata. See on küll see, millest ma puudust tunnen."