Telesaates "Õhtu!" külas käinud Tanja Mihhailova-Saar ja Birgit Sarrap avalikustasid, kuidas nende karantiin möödunud on ning kas on midagi uut, mida kodus olemine õpetanud on.

"Ma proovisin, esimest korda istutasin maasikaid ise. Meil ei ole aiamaad mitte kunagi olnud ja nüüd ma sain proovida. No vaatame, mis välja tuleb sealt," tõdes Tanja. Lauljanna leidis, et kui oma tööga enam raha ei ole võimalik teenida, siis võib ta ka põllumeestele appi minna. "Ega rasket tööd ei karda ka."

Birgit pidi aga tunnistama, et tema kodus midagi uut ei olegi õppinud. "Mul on selline laiskus lihtsalt pigem peale tulnud. Chillin seal lihtsalt, teen ilusaid pilte ja... tegelikult ei viitsi seda ka. Täna vaata meik tehti ilusti ja oli põhjust pildistada, aga saade on ju nii hilja ja enam ei jõua teha mingeid pilte," naljatas Sarrap. Ometi pole nad siiski täiesti ilma mingi tegevuseta kodus istunud. "Oleme küll käinud rabas ja metsas ja kõiki toredaid asju küll teinud, aga ikkagi vanemate, kelle juures mul on aiamaa, sinna ei tohi ju otseselt minna."

Birgit leidis, et temal on aga kodus nüüd hoopis vähem aega kui varem oli. "Sul on kaks väikest last kogu aeg kodus ja sul kogu aeg kõik nii sassis ja lihtsalt iseendaga ei jõua üldse tegeleda."

Kui Eestis eriolukord kehtestati, olid Tanja ja Birgit veel Tais reisil. "Meie reisi lõpupoole see uudis tuli. Olime kogu aeg telefonides ja jälgisime, mis toimub," meenutas Birgit.