Laulja Laura Põldvere rääkis Retro FMile antud intervjuus, et kuigi ta eriolukorra tõttu pole klassikalises mõttes esineda saanud, siis läbi interneti on tal olnud võimalus anda noortele muusikatunde.

"Kõik mõtlevad, et kui olukord peaks hullemaks minema, siis võetakse esimesena meelelahutuvaldkond sealt tagant ära, mis on ka täiesti mõistetav. Nii et ma pigem teen süüa, trenni, vaatan filme ja tegelen kasvuhoonega," ütles Laura.

Lauljanna andis hiljuti teada, et on loobunud piima joomisest. Eriolukorrast tingitud vaba aja tõttu on nüüd aega rohkem oma tervise peale mõelda ning kuna Laural on 16 aastat olnud neeruvaagnapõletik ja kõik muu seal juures.

"Ma olen selle tõttu aastaid igapäevaselt antibiootikume tarbinud ja arstid ei ole sellele lahendust leidnud. Samal ajal olen püüdnud tervise eest hoolitseda ning sõbranna ütles, et piimatooted ja gluteen on need, mis aitavad põletikul kehas püsida. Kui need ära jätta, siis on võimalik põletikust lahti saada," leiab Laura.

Talle meeldib süüa tehes eksperimenteerida ja kuna piimatooted enam tema menüüsse ei kuulu, siis kulub tal poes väga kaua aega, et leida kõik endale vajalikud toiduained, milles ka varjatud kujul piima sees poleks. Sellele on lahendus kõik vajalik internetist tellida.

Iga uue dieedi rakendamine võtab aega, kuid Laura on seda valmis tegema. Ta oli 16 aastat vegan ehk ei söönud liha. Kõikide piirangute juures tunnistas lauljanna, et ta ei ole valmis loobuma munast, mis peab kindlasti tema menüüs sees olema.