Muusik rääkis "Õhtu!" saates, et see on selline mäng, mida tuleb mitu tundi enne mängida ennem kui jõuab võimaluseni mängida Genkaga.

Mängu nimi on "Dreams" ja Postimehe e-spordi suunajuht Andri Allase sõnul on tegu seitse aastat arenduses olnud platvormiga. Mäng on saadaval PlayStation 4 peal. Sonyl oli mõte lisada igast regioonist mängu üks tuntud nägu, kes on videomängudega varem kokku puutunud, ja Baltikumist sai selle au osaliseks Genka.

"Dreams" on platvorm loomingulistele inimestele, kes saavad end läbi modelleerimise, animeerimise ning filmide, muusika ja mängude tegemise tegemise end väljendada. Mäng tuli välja 14. veebruaril, seal on kümneid tuhandeid unenägusid, mida sa saad ise muuta ja ka luua.

Genka sai valituks, kuna ta mängib regulaarselt videomänge. "Ma mängin korvpalli, NBA on üks suur lemmik. Iga aasta ostan uue mängu. Siis on ka kuulsamad mängud, seiklusmängud, kus on ka mingi lugu, mida tuleb jälgida ja mingi kindel teekond, mille läbima. Need on kõige huvitavamad asjad," rääkis muusika oma mängimise ajaloo kohta.

Mängu alustades kohe veel Genkat valida ei saa, aga Andri Allase sõnul lubati see varsti võimalikuks teha. Mängus on võimalik ehitada ja luua kõiki, keda vaid oskused ja loovus lubab.

Genka sõnas mängu arendamise kohapealt, et alguses oli suureks probleemiks just see, et teda hakatakse pooleks saagima ja õhku laskma.

"Ma ütlesin algusest peale öelnud, et see on väga okei. Kui inimesed tahavad mängida, siis las nad mängivad. Kui see kõik toimub konsooli see, siis sobib. Arvestades, mida ma olen ise mängudes teinud, lõhkunud ja laamendanud, tapnud, vägistanud, varastanud, siis see on okei, see on mäng," rääkis ta.