Tom Majercak töötas DeGeneresi ihukaitsjana 2014. aasta Oscarite jagamisel. Ka tema hinnangul oli telenägu äärmiselt isekas ja sõbralikkusest polnud märkigi, vahendab Fox News.

Majercak meenutas, et tema ülesandeks oli toimetada DeGeneres, ta ema ja kaaslane Portia De Rossi punaselt vaibalt peole ja sealt edasi järelpidudele. Kuigi nende kokkupuude oli väike, siis Majercak tunnistab, et see jäi üheks äärmiselt ebameeldivaks kogemuseks. "Ma hoidsin neil käest kinni ja viisin nad läbi suurte inimmasside. Ellen on ainus kuulsus, ja ma olen neid päris palju kohanud, kes ei võtnud hetkegi, et mulle tere öelda."

Vastupidiselt sellele on Majercakil De Rossile vaid kiidusõnu. "Ta oli nii meeldiv ja hoidis pidevalt vestlust üleval. Asi läks halvaks, kui ta mind Ellenile tutvustas. Ellen lihtsalt vaatas mind silmanurgast ja ei öelnud teregi, rääkimata aitähist, et ma teda, ta ema ja naist kaitsen."

Majercak on õnnelik, et töötajad viimaks rääkima hakkasid. "See on mind juba aastaid piinanud. Ma näen, kuidas see inimene jätab mulje väga toredast ja lõbusast inimesest ning kõik armastavad teda, kuid tegelikult ei ole sugugi nii."

DeGeneres sattus pahameele alla, kui selgus, et eriti aktiivse heategijana tuntud staar ei ole oma telesaate töötajatele selgelt väljendanud, kas, kui palju ja millal nad palka saavad. Asjale lisas õli tulle suunamudija, kes saatejuhil jaanuaris telesaates külas käis ja peale seda ootamatu avalduse tegi. Suunamudija väitis, et tegu on äärmiselt külma inimesega, kes vaid kõige kuulsamaid staare hästi kohtleb.