Victoria Beckham olla pärast ümbermõtlemist öelnud, et tema meeskonna heaolu tähendab talle kõike.

Beckhami moebränd võttis valitsusele saadetud toetuse tagasi ning kõik 30 sundpuhkusele saadetud töötajat said oma vanad ametid tagasi.

"Me ei liitu praegu valitsuse abiprogrammiga," ütles Victoria The Guardianile. "Pärast karantiini algust nõustusid aktsionärid koos juhatuse tähtsamate liikmetega väike osa töötajaid sundpuhkusele saata. Tol hetkel me ei teadnud, kui kaua karantiin võib kesta või kuidas see firmale mõjub. Minu meeskonna ja meie ettevõtte heaolu on mulle kõige tähtsam."

Kaks nädalat tagasi said 30 Beckhami 120 liikmelisest koosseisust kirja, kus öeldi, et nad saadetakse kaheks kuuks sundpuhkusele. Victoria sai otsuse eest meeletut kriitikat. Eriti pärast seda, kui ta jagas sotsiaalmeedias pilte oma Oxfordshire'is asuvas kodust. Beckhami töötajatele palga maksmine oleks maksumaksjale läinud maksma umbes 150 000 naela.

Victoria Beckham, kes on abielus endise jalgpalluri David Beckhamiga, muutis töötajate sundpuhkusele saatmise osas meelt nagu jalgpalliklubid FC Liverpool ja Tottenham Hotspurs. Mõlemad klubid lubasid mitte-mängiva personali puhkusele saata ja palusid valitsuse abi neile palga maksmiseks. Praeguseks on mõlemad klubid oma otsust muutnud.

Victoria esindaja sõnab, et meelemuutus ei olnud avalikust kriitikast tingitud. Endine popstaar on teadlik oma rollist ühiskonnas ja on sellega harjunud.

The Guardian kirjutab, et Victoria Beckham ei pea enda rahakotiraudu palga maksmiseks siiski avama. Väidetavalt on Beckhami moebrändi kollektsioonid internetipoodides suureks hitiks saanud ning ületasid varasemalt seatud ootused.