Ewert and The Two Dragons ninamees Ewert Sundja kirjutas Facebookis: "Sorry, et ma seda ütlen, aga kas tõesti, aastal 2020 pole TV3-l piinlik sellist jama eetrisse paisata? Õudne autotune (möödalaulmise korrektuurprogramm, mis paneb hääle veidralt kahe valesti lauldud noodi vahel võbelema) ja täiesti olematu kunstiväärtus."

Ta lisas: "Sattusin uudiseid lugema ja see oli seal päris uudisest eespool. Proovisin vaadata, mõtlesin, et viin end siis kurssi, aga ei. Ei, ei, ei. Oleks see siis vähemalt koroona-hirmus toodetud suva ajatäide, see oli ju varem plaanitud juba."

TV3 avalike suhete juht Annely Adermann sõnab kriitika peale, et sel kevadel TV3 vaatajaid rõõmustanud „Maskis laulja“ võeti telepubliku poolt suurepäraselt vastu ja seda lisaks Eestile ka mujal, sest formaat „The Masked Singer“ vallutab hoogsalt maailma. "Põhjus on lihtne – saade pakub positiivsust, üllatusi, head tuju ehk parimat meelelahutust, mida on eriti vaja just praegusel keerulisel ajal. TV3 ja saate tegijad tänavad kõiki vaatajaid positiivse tagasiside eest - uue teleformaadi avahooaeg võitis paljude südamed, finaal oli taas rahva lemmik. Kui on aga soovi lisaks maskisaatele midagi muud vaadata, siis TV3 saateid-sarju näeb jätkuvalt ka TV3 Play ja Go3 vahendusel," soovitab ta.